Лайм

Від Овна до Рака: знаки Зодіаку, які не можуть забути колишніх

Експерти поділилися прогнозом

Якщо одні дають собі доволі короткий термін для того, аби забути колишнього чи колишню, то інші, навпаки, не надто поспішають це робити. Астрологи порталу PinkVilla назвали чотири знака Зодіаку, яким важко розстатися зі своїм минулим.

Раки

Цей знак Зодіаку ненавидить, коли його почуття виявляються не взаємними. У таких ситуаціях він обирає відступити та піти назад, щоб пережити невдале кохання. І часто для цього Рак використовує інших, які допоможуть йому залатати рани.

Фото: unsplash.com

При цьому Раки не надто прагнуть попрощатися з минулим, тому уважно будуть слідкувати за життям свого екс-обранця чи обраниці. Вони будуть намагатися підтримувати з колишньою другою половинкою дружні стосунки, що часто допомагає їм відновити роман за лічені дні.

Читайте також: Овнів може чекати на важкий день: гороскоп на 3 квітня.

Риби

Стриманий за своєю природою знак буде довго розмірковувати про стосунки, які закінчилися. Замість того, аби побороти сумні почуття, вони будуть робити усе, щоб хоч на якийсь короткий момент побути поруч із своїм колишнім. Риби не можуть остаточно розірвати зв'язки, і це заважає ім рухатися далі. Особливо у випадку, коли вони сподіваються на примирення.

Представники цього знаку згодні на проникливі слова, пристрасні суперечки та навіть сльози задля того, аби переконати кохану людину знову почати стосунки з ними.

Овни

Коли Овни когось люблять, вони не будуть жаліти зусиль. Втім, цьому ознаку часто не щастить у коханні, оскільки вони виражають свої почуття так обережно та стримано, що можуть залишитися непоміченими.

Після розставання Овни не будуть давати собі час на те, щоб посумувати. Через це вони залишаються прив'язаними до колишніх партнерів. Крім того, представники цього символу зовсім не проти відновити спілкування із колишнім, і для них це може означати що завгодно: від запрошення на побачення до дзвінка посеред ночі.

Фото: unsplash.com

Тельці

Представники цього знаку доволі часто не висловлюють прямо своїх почуттів іншій людині, і їхня коханнє через це можна назвати платонічним. У випадку розставання з партнером вони будуть шукати нагоди повернутися до нього.

Тельці докладуть усіх зусиль, аби залишатися на зв'язку з екс-обранцем: це можуть бути, наприклад, якісь прості прохання про допомогу чи навіть уважне стеження за соціальними мережами колишнього партнера.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці