Лайм

Один шлюб на все життя: хто по гороскопу найменше схильний до розлучень

З ким побудувати довгострокові стосунки

Є знаки Зодіаку, які стають найкращими дружинами і люблячими чоловіками, і одружуються один раз - і на все життя. Вони роблять все, аби зберегти сім'ю та ніколи не будуть ініціаторами розриву стосунків. Астрологи порталу Best Life розповіли, хто по гороскопу найменше схильний до розлучень.

Терези

За словами астрологів, Терези прагнуть балансу, і збереження спокою для них найважливіше. І хоча цей знак з обережністю входить у серйозні стосунки, він менше за інших схильний до розлучення і зробить все, аби зберегти щасливий шлюб.

Фото: unsplash.com

Рак

Раки хочуть почуватися комфортно з партнером і можуть пожертвувати своїми потребами заради інших. Хоча це не обов'язково є позитивним моментом, "Раки, ймовірно, будуть триматися у стосунках через свою відданість, незалежно від їхнього власного щастя або потреб".

Читайте також: Вважають зайвою тратою часу: чотири знаки Зодіаку, які не люблять романтику у стосунках.

Козеріг

Козероги віддані у всіх аспектах свого життя. За словами астрологів, вони "зроблять для стосунків все, що у їхніх силах, перш ніж піти". Козеріг знає, що довгострокові партнерські відносини будуються на взаємній повазі та чесності.

Фото: unsplash.com

Діва

Хоча Діви можуть бути відомі своїм перфекціонізмом, коли справа стосується себе та інших, вони також надзвичайно захоплені особистим зростанням та розвитком. "Діви використовуватимуть свої стосунки як каталізатор внутрішнього зростання і можливість залікувати емоційні та душевні рани", - каже астролог. Це робить їх партнерами, які з більшою готовністю намагаються змусити все працювати.

Раніше ми розповідали, хто по гороскопу не зраджує своїм коханим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям