Лайм

Наступають на одні й ті самі граблі: хто по гороскопу постійно помиляється у стосунках

Цим знакам потрібно робити більше висновків зі своїх минулих невдач

Астрологія вірить, що знак Зодіаку впливає на характер людини, а також на його особисте життя. Раніше ми розповідали, хто по гороскопу часто стає найкращими дружинами та найвідданішими чоловіками, а тепер видання Pinkvilla опублікувало список менш щасливих знаків. Для них властиво щоразу повторювати помилки в любовних стосунках.

Фото: pixabay.com

Близнюки

Близнюки роблять помилки, але рідко навчаються на них. Не тому, що не хочуть, а тому, що забувають і уникають думати про минуле. Ось чому вони схильні багато страждати, а в їхньому особистому житті часто щось йде не так.

Діва

Діви теж ніколи не навчаються на своїх попередніх помилках. Вони плачуть, шкодують, забувають і йдуть далі. Небажання робити висновки стає великою невдачею у їхньому житті, проте вони схильні давати людям другий і навіть третій шанс.

Читайте також: Вони незрівнянні: фатальні жінки по гороскопу, перед якими не встоїть жоден чоловік.

Телець

Тельці - практичні натури, які не люблять розмірковувати про високі матерії та психологію. Зробити висновки про свої невдачі вони можуть за допомогою близьких друзів, які вкажуть їм, де вони помилилися. Самостійно помітити заховані "граблі" їм вдається рідко. В результаті вони жалкуватимуть чи відчуватимуть докори совісті, але довго це не триватиме.

Рак

Навіть після численних невдач Раки не змінюють свого наївного ставлення до людей. Вони вважають, що кожну ситуацію треба вирішувати по-різному. Певною мірою так і є, але Раки не усвідомлюють той факт, що певні уроки необхідно винести. Представникам цього знака важко зрозуміти, що їхні любовні невдачі є результатом того, що вони не вчаться на своїх помилках.

Раніше ми писали, хто за гороскопом найчастіше стає цапом-відбувайлом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу