Лайм

Носять дружин на руках: топ-5 найбільш люблячих чоловіків по гороскопу

Хто зі знаків Зодіаку створений для щасливого шлюбу

Астрологія приписує різним знакам Зодіаку специфічні риси характеру, які впливають на їхні любовні стосунки. Раніше ми писали, хто по гороскопу найчастіше розбиває серця, а тепер сайт Marriage опублікував рейтинг найкращих зодіакальних чоловіків.

Рак

У будь-якому шлюбі важлива емоційна підтримка та духовний зв'язок з чоловіком, тому Раки посідають перше місце серед найкращих чоловіків по гороскопу. Чоловіки-Раки – чутливі, дбайливі, стійкі та сильні партнери, а також чуттєві та уважні коханці.

Читайте також: Таролог дала прогноз на День закоханих для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає романтика.

Фото: pexels.com

Терези

Чоловіки-Терези часто стають урівноваженими, добрими та щедрими чоловіками. Вони на все готові, коли справа доходить до кохання. Любов Терезів до рівноваги та гармонії дійсно благотворно впливає на подружнє життя.

Скорпіон

Скорпіонів прийнято вважати мстивими людьми, але якщо побудувати з ними глибокий емоційний зв'язок, вони стануть вашою головною підтримкою. Скорпіони мають якості, які багато хто хоче бачити в чоловіках - вірність, відданість і захист.

Читайте також: Не чекайте від них правди: астрологи назвали найбільших брехунів по гороскопу.

Фото: pexels.com

Козеріг

Козерогів часто критикують за надмірну практичність та реалістичність, але ці дві якості можуть стати основою для міцного та стабільного шлюбу. Якщо Козеріг візьме на себе обов'язки перед дружиною, він переверне небо та землю, щоб їх виконати.

Риби

Чоловік-Риби — гарний улов. Вони творчі, емоційні та домашні, зроблять все можливе, щоб створити мирну атмосферу у вашому домі та шлюбі. Вони також стануть фантастично люблячими та дбайливими батьками!

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці