Лайм

Психолог, вчитель, актор: які професії найкраще підходять різним знакам Зодіаку

У кожного є своя робота до душі

Не всім людям пощастило здобути професію до душі. Але якщо комусь достатньо працювати виключно заради прибутку, інші все життя задаються питанням, яка сфера діяльності підійшла б їм найбільше. Астрологи розповіли ресурсу Ziprecruiter про те, в яких професіях найкраще розкриваються різні знаки Зодіаку.

Фото: pixabay.com

Козеріг

Козероги чудово підходять для роботи, де потрібна практичність та вміння добре розподіляти завдання. Козероги також відомі своєю суворістю та впертістю — ці якості не завжди бажані для співробітників, але можуть стати великим плюсом для керівних посад у конкурентних галузях.

Найкращі професії для Козерога: менеджер, бухгалтер, банкір, вчитель, програміст.

Читайте також: Роблять гроші з нічого: знаки Зодіаку, які найкраще заробляють.

Водолій

Водолії відомі своєю цікавістю та волелюбністю. Вони процвітають у роботі, яка потребує нестандартного мислення. Водолії отримують насолоду від складних завдань і вимагають ролей, які дозволяють їм перевершити свій нинішній рівень знань.

Найкращі професії для Водолія: тренер, інженер, медіатор, актор, вчений, аналітик даних, письменник, художник.

Риби

Люди, народжені під знаком Риб, дуже інтуїтивні і, як правило, мають емоційну мудрість, яка робить їх ефективними на роботі, що вимагає терпіння та розуміння. Вони також чутливі, що може працювати проти них у сферах, які зазвичай викликають критику, таких як обслуговування клієнтів.

Найкращі професії для Риб: рекрутер, медичний працівник, соціальний працівник, перукар.

Овен

Овни будуть наполегливими, вольовими та конкурентоспроможними у будь-якій галузі. Хоча ці риси можуть здатися не надто приємними, вони роблять Овнів блискучими на посадах, що вимагають лідера, який не відступить.

Найкращі професії для Овна: дантист, хірург, фінансовий аналітик, менеджер, будівельник.

Телець

Народжені під знаком Тельця люди рішучі, надійні та чесні, їхнє глибоке прагнення до стабільності часто поєднується з любов'ю до всього красивого та розкішного. Спокійний графік із "9 до 6", що залишає простір для творчості, ідеально підходять для зодіакального Бика.

Найкращі професії для Тельця: модельєр, ландшафтний дизайнер, банкір, фінансовий консультант, кухар.

Читайте також: Усе витрачають на себе: астрологи розповіли, хто найжадібніший за гороскопом.

Фото: pixabay.com

Близнюки

У Близнюків багато талантів, вони легко адаптуються, але їм потрібен стимул, щоб досягти успіху на робочому місці. Хоча вони часто відмовляються від керівних посад, Близнюки можуть бути чудовими лідерами завдяки своїй природній чарівності.

Найкращі професії для Близнюків: вчитель, перекладач, спеціаліст зі зв'язків із громадськістю, менеджер проектів, спеціаліст з комунікацій, журналіст, телеведучий.

Рак

Раки, яких іноді називають "батьками" зодіаку, за вдачею тяжіють до виховання та вирішення проблем. Вони відповідальні і захищають інших, але іноді "витають у хмарах" через творчі, мрійливі тенденції.

Найкращі професії для Раків: медсестра, контент-менеджер, учитель, логопед, соціальний працівник.

Лев

Амбітні та самовпевнені Леви не дарма відомі як "королі" зодіаку. Вони можуть бути трохи зарозумілими і не завжди добре працюють у команді. Леви процвітають на керівних посадах, - особливо на тих, які приносять їм похвалу та широке визнання.

Найкращі професії для Лева: актор, дизайнер, організатор заходів, маркетолог, торговий представник.

Діва

Діви - найдисциплінованіший знак зодіаку. Вони скрупульозні та акуратні перфекціоністи, що робить їх ідеальними для роботи, яка вимагає зосередженості та уваги до деталей. Дівам можна доручити роботу з грошима, безпекою, управлінням проектами та дослідженнями.

Найкращі професії для Діви: дослідник, інвестор, терапевт, статистик, машиніст, помічник керівника, програміст.

Читайте також: Герої службових романів: знаки Зодіаку, які закохуються у своїх колег.

Терези

Терези привабливі та товариські люди, з якими приємно знаходиться поруч. Вони процвітають завдяки позитивній енергії, роблять людей щасливими. Це робить їх ідеальними для будь-якої ролі, пов'язаної з клієнтами. Терези також процвітають у кар'єрі, яка потребує прийняття рішень.

Найкращі вакансії для Терезів: менеджер з персоналу, юридичний аналітик, організатор заходів, власник бізнесу, громадський діяч, політик.

Фото: pixabay.com

Скорпіон

Скорпіони небезпечно розумні. Вони цікаві, хитрі і не заспокояться, доки не знайдуть відповідь на питання, що їх непокоїть. Щоб максимально реалізуватися в житті, Скорпіони повинні шукати кар'єру, яка допомагає людям просуватися, рости та досягати успіху в різних галузях життя.

Найкращі професії для Скорпіона: психолог, лікар, інженер, фінансовий консультант.

Стрілець

Стрільці веселі, товариські, дотепні та щедрі. Це той друг, який легко розвіє незручне мовчання. Єдине, що справді може завадити Стрільцям розививатися, - це рутина. Їм потрібен веселий виклик та роль, яка дозволить проявитися їхній яскравій особистості. Вони добре справляються з творчими та динамічними ролями, які вимагають спілкування та публічних виступів.

Найкращі професії для Стрільця: бренд-амбасадор, менеджер зі зв'язків із громадськістю, спеціаліст з розвитку, інструктор, дослідник, туристичний агент, персональний тренер.

Раніше ми розповідали, який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини