Лайм

Дзеркальний манікюр з хромовою пудрою - тренд 2023 року: як він виглядає

Такий нейл-арт можна зробити самостійно

Дзеркальні нігті, або хромовані нігті - популярна тенденція в нейл-арті, яка надає манікюру дзеркально-металевий ефект. Завдяки різним відтінкам та варіантам дизайну манікюр з втиркою підходить під будь-який стиль та випадок.

Дзеркальний манікюр створюється за допомогою спеціального порошку, який на вигляд нагадує мерехтливу пудру. Речовину наносять на нігті за допомогою щільної губки, а потім ретельно втирають. Звідси пішла назва – манікюр з втиркою.

Фото: Pinterest

Як зробити манікюр з втиркою в домашніх умовах?

Почніть із підготовки нігтів. Надайте їм бажану форму та зробіть класичний або європейський манікюр. Потім нанесіть базове покриття, щоб захистити свої натуральні нігті.

Читайте також: Що таке європейський манікюр та чим він відрізняється від звичайного: фото.

Фото: Pinterest

Далі нанесіть лак для нігтів як основний колір. Дайте йому повністю висохнути. Якщо ви використовуєте гель-лак, тоді вам знадобиться лампа для манікюру.

Нанесіть латекс навколо нігтів, щоб захистити шкіру від хромового порошку. За допомогою аплікатора з губкою нанесіть мерехтливу пудру на нігті.

Фото: Pinterest

Втирайте порошок, доки не досягнете гладкого і рівного покриття. Повторюйте цей крок, доки не отримаєте бажаний рівень відображення. Потім візьміть пензлик і струсіть надлишки пудри з нігтів.

Читайте також: Хамелеоновий манікюр розкішно і загадково виглядає на нігтях: як його зробити.

Фото: Pinterest

Нанесіть верхнє покриття, щоб закріпити хромовий порошок і надати блиску нігтям. Як тільки ваші нігті повністю висохнуть, приберіть рідкий латекс зі шкіри та вимийте руки.

Варто зазначити, що створення дзеркальних нігтів може бути трохи складним, і може знадобитися деяка практика, аби правильно освоїти цю техніку. Крім того, важливо працювати в приміщенні, яке добре провітрюється, і уникати вдихання хромового порошку.

Фото: Pinterest

Новинки манікюру 2023 з хромовим покриттям:

Фото: Pinterest

Фото: instagram.com/amanda.sudolll

Фото: instagram.com/nailssbysami

Фото: instagram.com/nailslpc.xo

Фото: instagram.com/gelsbyteresa

Фото: instagram.com/merlin_nails

Фото: instagram.com/aangelika_nails

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, який манікюр зробити на Великдень: ідеї ніжних та яскравих дизайнів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року