Лайм

Що таке європейський манікюр і чим він відрізняється від звичайного: фото

Яка різниця між двома популярними техніками

Красивий манікюр та доглянуті руки - візитна картка сучасної дівчини, яка стежить за своїм зовнішнім виглядом. Окрім звичайного манікюру, існує ще європейський, який відрізняється технікою виконання процедури. Розповідаємо, що таке європейський манікюр, як він виглядає і чи популярний цей вид в Україні.

Європейський манікюр - вид манікюру, у якому кутикулу не обрізають. У багатьох зарубіжних країнах заборонено використовувати різальні предмети майстрам, які не мають медичної освіти. Ба більше, салони, які надають послуги у сфері манікюру, обов'язково повинні мати медичну ліцензію.

Фото: Pinterest

Таким чином те, що в Україні називається класичний манікюр (або обрізний), в Європі та Америці – медичний, і він не може бути зроблений у звичайній студії манікюру.

Читайте також: Експерти назвали 8 способів прискорити ріст нігтів та зробити їх міцнішими.

Для так званого європейського манікюру, фахівець за допомогою ремуверу прибирає ороговілі частини кутикули (птеригій). Внаслідок впливу спеціального складу кутикула пом'якшується і відсувається паличкою з апельсинового дерева.

Фото: Pinterest

Переваги європейського (необрізного) манікюру

  • Він безпечний для здоров'я, за винятком поодиноких випадків алергії на ремувер для нігтів.
  • Кутикула перестає наростати і нігті завжди виглядають доглянутими.
  • Перестають утворюватися задирки.
  • Підходить власницям тонкої та чутливої шкіри.

Фото: Pinterest

Недоліки європейського манікюру

Цей вид манікюру потребує постійного домашнього догляду та регулярних візитів до салону. Щоб нігті завжди мали охайний вигляд, потрібно зробити такий догляд своєю звичкою.

В Україні більшою популярністю користується обрізний манікюр, проте коли люди бачать, який гарний та естетичний вигляд має європейський манікюр, то часто віддають перевагу йому. У будь-якому випадку, майстер повинен ознайомити клієнта з плюсами та мінусами обох технік.

Фото: Pinterest

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде свіжим і хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату

Блогерка продемонструвала, як у домашніх умовах зберігати листя салату та іншу зелень у контейнері та з паперовими рушниками  

Як врятувати розсаду, яка почала жовтіти: підживлення перцю, томатів і баклажанів

Нестача азоту може стати причиною пожовтіння розсади перцю, помідорів, баклажанів – як підгодувати рослини перед посадкою у ґрунт

У чому піти на випускний: добірка стильних і сучасних образів від Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував у мережі, які сукні, костюми та комбінезони приглянути для випускного балу