Лайм

Від Тельця до Стрільця: 4 знаки Зодіаку, які закохуються через гроші

Кого вважають меркантильним у стосунках

Є знаки Зодіаку, які закохуються у своїх колег, а є такі, кого можуть зацікавити лише багаті люди. Вони не можуть уявити своє життя без грошей, тому наявність статків змушує їхні серця битися трохи швидше. Астрологи порталу PinkVilla розповіли, хто по гороскопу вважається наймеркантильнішим.

Телець

Якби Телець мав вибір між коханням і багатством, він обрав би гроші. Незважаючи на їхній сильний романтизм, вони не можуть жити, не роблячи все для себе. Телець схильний виходити із зони комфорту, якщо на карту поставлені гроші або можливість фінансової вигоди від любовного зв'язку.

Фото: unsplash.com

Козеріг

Щоб цей земний знак міг розкрити своє серце, він завжди повинен відчувати себе у фінансовій безпеці. Козероги готові відмовитися від короткострокових винагород, щоб досягти довгострокових цілей, деякі з яких можуть бути пов'язані з грошима. Гроші та кохання йдуть пліч-о-пліч для такої практичної душі, як Козеріг. Вони байдужі, і їхня єдина емоція – задоволення від накопичення більшої кількості грошей та статусу.

Читайте також: Роблять гроші з нічого: знаки Зодіаку, які найкраще заробляють.

Скорпіон

Коли йдеться про гроші, то Скорпіони, як правило, дещо прагматичні. Вони мають нескінченну пристрасть до розкоші. Цей знак виявляє обережність та самовідданість у досягненні фінансових цілей. Хоча Скорпіон - дуже потайливий знак, він буде радий знайти тривалі стосунки і разом із партнером отримати додаткові нагороди.

Стрілець

Стрілець - вогненний знак, тому він схильний до пошуку нових місць та пригод. Просто тому, що вони хочуть екшену та веселощів у своєму житті, вони можуть закохатися в когось через гроші, якщо вони зможуть задовольнити їхнє бажання подорожувати, яке вимагає великих фінансових витрат. Вони з більшою ймовірністю йдуть за грошима, якщо у них оптимістичний настрій.

Фото: unsplash.com

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку найромантичніші.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям