Лайм

Труднощі залишаться позаду: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку у травні знайдуть щастя

Карти вказують на трьох щасливчиків

Квітень закінчуються, і шанувальники астрології поспішають дізнатися, що принесе їм останній місяць весни. Події непередбачувані, адже ретроградний Меркурій, який триватиме до 15 травня, може сплутати всі плани. Проте деяким знакам Зодіаку має пощастити більше за інших. Про них астрологи розповіли виданню Astrotalk у новому гороскопі таро.

Фото: pexels.com

Овен

Перевернута Дев'ятка Кубків вказує, що травень буде продуктивним та успішним місяцем для Овнів. Всі минулі труднощі чи перешкоди залишаться позаду, і ви зможете рухатися вперед із новими силами та мотивацією. Згідно з травневим гороскопом таро, ви подолаєте будь-які труднощі, з якими можете зіштовхнутися.

Астрологи рекомендують зосередитися на фінансах та кар'єрі. Ваша карта передбачає можливості для зросту та просування, тому будьте готові докласти зусиль і піти на прорахований ризик. Довіряйте своїм інстинктам і зосередьтеся на цілях, щоб максимально використати цей сприятливий період.

Читайте також: Астролог назвав три знаки Зодіаку, на які чекає фінансовий успіх у травні.

Фото: pexels.com

Терези

Карта Поміркованість показує, що для Терезів настав час духовного зцілення і турботи про себе. Ви потребуєте рівноваги та гармонії, і пошуки спокою увінчаються успіхом. Терези відчують вдячність та задоволення, оскільки карта Поміркованість передбачає спокійне щастя. У травні 2023 року ваші бажання та мрії можуть здійснитися, ви вступаєте у період достатку та радості.

Згідно з травневим гороскопом таро, Терезам слід знайти час для відпочинку, відновити сили, відшукати баланс і гармонію.

Водолій

Перевернута карта Королева Мечів вказує на емоційне зцілення, велике розуміння та підтримку з боку рідних людей. Настав час переоцінити свій минулий досвід, щоб краще зрозуміти сьогодення та прояснити майбутнє.

Водолії відчують себе натхненними та мотивованими для досягнення цілей. Довіряйте своїй інтуїції та рухайтеся назустріч радості та задоволенню. Залишайтеся об'єктивними та логічними у прийнятті рішень, співчутливими та чуйними до інших.

Раніше астрологи склали гороскоп шлюбу на травень 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких