Лайм

Який манікюр буде в моді цього літа: фото трендових нігтів 2023 року

Стильні дизайни на будь-який смак

Існує безліч трендів манікюру, що підходять під будь-який випадок і смак. Якщо ж у вас немає чітких побажань, ознайомтеся з добіркою наймодніших кольорів та дизайнів літа 2023 року. Серед них – як класичні нюдові варіанти, так і більш сміливі рішення.

Глазуровані нігті

Нігті хром, або, як їх ще називають, глазуровані нігті - найбільший тренд манікюру у 2023 році. Срібло, бронза, металік - хромовані нігті будь-якого кольору обов'язково привернуть увагу цього літа.

Фото: Instagram.com

Квітковий френч

Ніжна та грайлива варіація класичного французького манікюру. У квітковому френчі замість білого лаку кінчик нігтя покривають квітковими малюнками, і це по-справжньому літній та життєрадісний дизайн.

Фото: instagram.com/smartdigits

Спіралі й лінії на нігтях

Тенденції зі змішаними візерунками, як і раніше, дуже популярні — цього сезону в тренді закручені спіралі та завихрення різних кольорів. Вибирайте химерні, яскраві лаки, такі як рожевий та жовтий, а також додайте серця, квіти та смайлики.

Фото: Instagram.com

Читайте також: Топ-5 невдалих трендів манікюру, які дивно виглядають на нігтях: фото.

Золотий френч

Розкішніший варіант французького манікюру, в якому замість білих кінчиків нігтів наносять золотий лак, фольгу або наклейки.

Фото: Pinterest

Молочний манікюр

Чистий та простий нюдовий манікюр для тих, хто хоче виглядати елегантно та доглянуто. У цьому варіанті використовується не білий лак, а кремовий та напівпрозорий.

Фото: instagram.com/bn.nailss

Бузковий манікюр

У сезон цвітіння бузку саме час прикрасити свої нігті ніжним пастельним відтінком. Це наймодніший колір весни та літа 2023 року, який чудово підходить як для повсякденних виходів, так і для святкових заходів.

Фото: instagram.com/evva_onglerie

Скошений френч

Сьогодні майстри манікюру знають багато варіацій французького манікюру, і популярний у 2023 році дизайн – скошений френч. Так обідок нігтя покривають кольоровим лаком не повністю, а навскіс.

Фото: Instagram.com

Читайте також: Який колір нігтів виглядає дорого та стильно: фото трендового манікюру.

Котяче око

Найпопулярніший колір манікюру котяче око – чорне та зелене. Однак у 2023 році цей дизайн зустрічається в різних відтінках. Такий світловідбиваючий манікюр виглядає на нігтях розкішно та загадково.

Фото: Instagram.com

Нігті із сердечками

Тренд на серця не зник після Дня святого Валентина, а протримався до травня 2023 року. Романтичний манікюр виконують у різних кольорах, а сердечки малюють як пензликом, так і за допомогою трафарету.

Фото: Instagram.com

Раніше ми розповідали про розкішний дзеркальний манікюр з хромованою пудрою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою