Лайм

Манікюр з камінчиками став розкішним трендом 2023 року: як виглядають модні дизайни

Візьміть на замітку кілька актуальних ідей

Нині у тренді не лише золотий френч, але і манікюр з камінчиками. Як він виглядає та якими деталями можна його урізноманітнити - розповімо далі.

Білий френч на нігтях квадратної форми, з додаванням об'ємних камінчиків на одному пальці, - класика, яка ніколи не старіє. Таке покриття підійде як для особливих подій, так і на кожен день.

Фото: instagram.com/l.anett.nails

Якщо ж бажаєте яскравості та ефектності, зверніть увагу на наступний варіант манікюру. Оберіть насичений рожево-фіолетовий колір та додайте камінчики різних розмірів та форми.

Фото: instagram.com/l.anett.nails

Синій - ще один спосіб створити насичений манікюр, який не залишиться без уваги. Доповніть покриття кількома камінчиками, підібраними в тон до всього манікюру, - отримаєте лаконічний та стильний дизайн.

Фото: instagram.com/lexcellence_by_m

Читайте також: Який манікюр буде в моді цього літа: фото трендових нігтів 2023 року.

Або ж оберіть кілька пастельних відтінків, які вам захочеться, та додайте до них зовсім трішки камінчиків. Наприклад, на безіменному пальці, як показано на фото нижче:

Фото: instagram.com/evaengart_nailart

У випадку, якщо ви хочете додати камінчиків, але боїтесь перестаратися, зверніть увагу на світлину, яка опублікована далі. Це може бути всього один камінчик, який помітно виділятиметься та сяятиме.

Фото: instagram.com/zovnails

Червоний та стрази – комбінація, яка завжди виглядає виграшно. Головне тут також не переборщити із деталями, щоб манікюр не виглядав надто агресивно.

Фото: instagram.com/lili_beauty_nail

Темний відтінок з додаванням срібних камінчиків - варіант холодного вишуканого манікюру, який особливо гарно виглядатиме на довгих нігтях мигдальної форми.

Фото: instagram.com/onails.68

Також можна спробувати зробити ніжне омбре та урізноманітнити таке покриття кольоровими камінчиками, виклавши їх потрібним вам чином. Наприклад, можете взяти на замітку ідею нижче:

Фото: instagram.com/lou.institut

Або ж зробіть класичне омбре у білих та молочних кольорах, урізноманітніть його стразами на одному чи кількох пальчиках.

Фото: instagram.com/niicolenailss_

Зробіть чорний френч, і на кожен пальчик додайте по одному камінчику. Таке покриття буде виглядати яскраво, але при цьому гармонійно, і додаватиме вашому образу святковості.

Фото: instagram.com/studiokarolineguimaraes

Читайте на тему: Десять свіжих ідей патріотичного манікюру в жовто-блакитних кольорах: фото.

Ще один варіант, коли стрази можна використовувати на кожному пальчику. Головне у такому випадку - не перестаратися з дизайном та покриттям. Найкраще обирати один тон і прикрасити його стразами маленьких розмірів.

Фото: instagram.com/juliesnail01

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг