Лайм

Вівсяне молоко, лайм та бузок: як виглядають наймодніші кольори літа 2023 року

Трендові відтінки, які варто використовувати в одязі, аксесуарах та манікюрі

Підбираючи літній гардероб або обираючи модний манікюр, ми завжди спираємося на тренди, у тому числі кольорові. Головним кольором всього 2023 року за версією Pantone став малиново-червоний, а теплий сезон має свої актуальні відтінки. Експерти видання TZR назвали найпопулярніші кольори цього літа, які підійдуть до будь-якого стилю.

Блакитний океан

Ніщо так не говорить про літо, як блакитний колір. Цей відтінок нагадує хвилі на пляжі, басейн на задньому дворі або небо у спекотний безхмарний день. За словами експертів, цей відтінок синього підходить для будь-якої літньої події.

Рожевий та всі його відтінки

Рожевий колір став хітом на подіумах і перейшов на вулиці міст. Якщо монохромні луки не для вас, використовуйте рожевий колір в аксесуарах, роблячи яскравий акцент образу.

Фото: pinterest.com

Вівсяне молоко

Влітку 2023 року неймовірно популярні нейтральні відтінки, що відрізняються практичністю, універсальністю та довгостроковою привабливістю. Тому сміливо додайте до гардеробу речі бежевого кольору або відтінку вівсяне молоко, щоб формувати стильні літні образи.

Читайте також: Які кольори нігтів вважають наймоднішими цього літа: фото сучасного манікюру.

Фото: pinterest.com

Соковитий червоний

Експерти по стилю передбачають, що червоний колір займе місце у вашому гардеробі як влітку, так і восени 2023 року. Цей вогненний відтінок дозволить створювати ефектні жіночні образи.

Фото: pinterest.com

Чудовий бузок

За словами експертів, у цьому відтінку фіолетового є щось привабливе. Бузковий відтінок здається мрійливим та м'яким, ідеально підходить для повітряних літніх тканин.

Фото: pinterest.com

Зелений лайм

Окрім блакитного кольору океану є ще один модний колір, натхненний природою - зелений лайм. Цей яскравий відтінок з'являється у сумках, одязі, взутті та прикрасах.

Фото: pinterest.com

Блискуче срібло

Ви можете подумати, що металік носять лише на нічних вечірках або в холодну пору року. Однак дизайнери показують, що сріблястий колір можна носити цілий рік. Ви можете поєднувати спідницю з паєтками з базовою білою футболкою, щоб створити модний образ для денної прогулянки. Ще один спосіб застосувати цей модний тренд – вдягнути срібні туфлі.

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, які кольори візуально омолоджують: знахідка для жінок після 40 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину