Лайм

Знахідка для жінок після 40 років: які кольори візуально омолоджують

Ці відтінки освіжать образ і стиль в цілому

Коли справа стосується поєднання кольорів, ні для кого не секрет, що є як вдалі комбінації, так і менш виграшні. Далі розповімо про те, на які відтінки слід звернути увагу жінкам після 40 років.

Фото: pinterest

Які кольори обрати після 40 років?

Червоно-фіолетовий – колір, який візуально омолоджує. Цей насичений відтінок підійде жінкам старше 40 років. Як пояснює виданню The Ladders президент і головний розробник кольорів Sensational Color Кейт Сміт, потрібно обирати щось між кольором фуксії та малини.

Інший яскравий відтінок, на який варто звернути увагу, - бірюзовий. Він поєднується з будь-яким відтінком шкіри. "Молоді люди мають чисту красиву шкіру без зморшок. Також існує контраст між кольором волосся, очей та губ. І коли ми стаємо старшими, усе це зникає", - розповідає в інтерв’ю The Telegraph Гелен Венейблс, керуючий директор служби аналізу кольору та стилю House of Colour.

Читайте також: Який одяг виглядає дешевим і псує будь-який образ: носити його не варто.

"Колір очей стає м'якше, капіляри та плями не такі помітні, шкіра візуально стає пружною а волосся – світлішим. Тому цей контраст зникає, - продовжує розповідати експертка. - Ваше обличчя, волосся, очі та шкіра - це набір кольорів. І поєднання різних відтінків може негативно або позитивно впливати на ваш зовнішній вигляд. При використанні певних тонів у стилі зморшки можуть буквально зникати".

Тримайтеся подалі від темних кольорів

"Чорний поглинає світло, тому його варто уникати жінкам після 40 років, - сказав Венейблс у тому ж інтерв’ю. До того ж, цей відтінок може візуально зробити так, що у вас що здаватиметься ніби у вас більше зморшок, ніж є насправді".

Фото: pinterest

"Звісно, чорний є основним елементом гардеробу багатьох людей, тому ви можете вибрати трохи інші відтінки цього темного тону. Наприклад, вугільний або темно-синій", - сказала Сміт.

Спеціалістка називає це "новим чорним". Ви також можете одягнути чорну річ, а потім додати насиченості за допомогою помітної деталі: шарфа або яскравого намиста.

Те саме стосується і білого

Не вибирайте чисто білий колір, натомість використовуйте дещо інший його варіант. Наприклад кремовий або відтінок яєчної шкаралупи.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесьна канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору