Лайм

Тренди манікюру на вересень 2023 року: стильний мінімалізм без зайвих деталей

Час обирати осінні дизайни

Якщо влітку ми вибирали яскраві та соковиті відтінки лаків для нігтів, то з приходом осені популярними стають спокійні та затишні варіанти в кольорах сезону. Осіння палітра 2023 включає всі відтінки коричневого, колір вина і паленого апельсина, стриманий нюд та чорний мінімалізм. Ці елегантні кольори додадуть нотку трендовості у ваш стиль незалежно від того яку форму та довжину нігтів ви носите.

Читайте також: Сірий манікюр – це зовсім не нудно: які дизайни та відтінки в моді у 2023 році.

Нігті-пончики з шоколадною глазур'ю

Останнім часом дуже популярна тенденція глазурованих нігтів. Ще у серпні модниці вибирали цитрусові відтінки, а тепер, у вересні, тенденція зміщується у бік коричневих глазурованих нігтів, відомих як шоколадні пончики. Незалежно від того, чи ви надаєте перевагу французькому манікюру або повному дизайну, такі нігті додадуть вишуканості вашому класичному осінньому коричневому манікюру.

Фото: Pinterest

Манікюр у стилі "тиха розкіш"

Тиха розкіш сьогодні на піку популярності. Цей тренд також залишив свій слід у моді на нігті осінь 2023. Головні характерні ознаки такого манікюру - спокійні відтінки. Вибирайте позачасові варіанти, такі як класичний нюд та елегантний французький манікюр, щоб створити стриманий, але елегантний дизайн.

Фото: Pinterest

Пиловий рожево-фіолетовий манікюр

Сучасний осінній манікюр неможливо уявити без кольору Mauve. Він ідеально підходить для створення вишуканого та стриманого образу. Цей елегантний відтінок представлений як у світлих, так і в більш глибоких тонах. Універсальність робить його ідеальним осіннім мінімалістичним кольором.

Фото: Pinterest

Відтінки коричневого

Коричневі нігті – класичний вибір на осінь, і вони залишаються популярними й цього сезону. Краса коричневого манікюру полягає в його універсальності, що дозволяє носити його у різний стильний спосіб. Глянцеве покриття, сучасний матовий дизайн або модний градієнт - всі ці варіанти чудово доповнять атмосферу осені.

Фото: Pinterest

Палений апельсин

Помаранчеві нігті – ще один спосіб насолодитися красою осені. Незалежно від того, чи виберете ви французький манікюр, класичний повнокольоровий варіант або комбінуєте яскраво-оранжевий з іншими осінніми відтінками, такими як коричневий та золотий, можливості для цього образу безмежні. Палений апельсин надасть вашим нігтям сезонної чарівності.

Фото: Pinterest

Нігті-пончики з ваніллю

Нігті-пончики з ванільною глазур'ю, натхненні трендом Хейлі Бібер, тепер набирають популярності й восени. Ці нігті, також відомі як ванільно-хромові нігті, - вишуканий та мінімалістичний дизайн. Вибирайте цей тренд для весілля або іншого особливого випадку протягом осіннього сезону.

Читайте також: Який манікюр зробити в школу: ідеї модних нігтів для дівчаток на осінь 2023 року.

Фото: Pinterest

Темно-винно-червоні нігті

Винні відтінки додадуть осінньому образу елегантності та стилю. Темно-винно-червоні нігті можуть стати модною альтернативою класичним коричневим. Універсальність цього кольору дозволяє створювати різні дизайни, будь то френч або повнокольоровий манікюр.

Фото: Pinterest

Мінімалістичні чорні нігті

Чорний манікюр у стилі мінімалізм завжди хороший вибор. Він випромінює елегантність та простоту, але при цьому виглядають дуже стильно, особливо восени. Незалежно від того, чи виберете монохромний дизайн або додасте тонкі акценти, цей мінімалістичний тренд зробить ваш образ неповторним.

Фото: Pinterest

Срібні хромовані нігті

Срібні металеві нігті – ще один модний вибір осені 2023 року. Універсальність цих металевих відтінків дозволяє доповнювати широкий спектр стилів, що робить їх ідеальним варіантом для гардеробу. Це також чудовий спосіб додати нотку гламуру вашому манікюру та покращити загальний вигляд.

Фото: Pinterest

Черепаховий манікюр

Черепахові нігті - кумедний вибір на осінь 2023. Цей манікюр - чудовий спосіб поєднати теплі та насичені коричневі тони, що робить їх ідеальним рішенням для створення затишної атмосфери осені.

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, як виглядає смокінговий манікюр – тренд 2023 року, на який надихнула Дженніфер Лопес.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі

Підживлюють перед початком цвітіння: як зробити добриво з дріжджів для помідорів

Як приготувати різні варіанти добрива з дріжджів, які корисні властивості вони мають, а також як його застосовувати для томатів