Лайм

Як виглядає смокінговий манікюр - тренд 2023 року, на який надихнула Дженніфер Лопес: фото

Подивіться, які варіанти пропонують майстри

Смокінговий манікюр - це модне покриття, яке виглядає ефектно та не залишається непоміченим. Нейл-майстер Том Бачік продемонстрував цю ідею, і зізнався, що на створення такого дизайну його надихнула американська виконавиця та акторка Дженніфер Лопес.

Для смокінгового манікюру характерним є використання білого та чорного кольорів на нігтьовій пластині. Вони розміщені таким чином, що нагадують білосніжну сорочку та чорний піджак. Бачік говорив, що на реалізацію покриття його надихнуло фото Ло, на якому вона позувала у чорно-білому купальнику. У Instagram він опублікував кадр, на якому порівняв чорно-білий дизайн із чорно-білим пляжним вбранням зірки.

Читайте також: Найкращі кольори для осіннього манікюру: добірка модних ідей.

Фото: instagram.com/tombachik

Окрім того, таке покриття також добре поєднується і з вечірнім образом – смокінгом (чому саме манікюр і має таку назву), який, до слова, теж любить демонструвати публіці Дженніфер. Експерт з манікюру говорить, що смокінговий манікюр відмінно комбінується з монохромним одягом: наприклад, чорними штанами та білою футболкою, чи чорною сукнею міді.

Фото: instagram

І оскільки чорний та білий - нейтральні кольори, вони також добре поєднуватимуться із барвистим насиченим одягом.

Читайте на тему: Молочний манікюр не виходить із моди: як виглядає цей ніжний тренд 2023 року.

Інші варіанти виконання смокінгового покриття можете побачити на сторінці нижче. Наприклад, чорно-білі візерунки можна зробити в хаотичному порядку, створивши і френч, і місячний манікюр.

Фото: pinterest

Також можна створити на одній половині нігтя французький, а на іншій половині - звичайне чорне покриття. Виглядатиме максимально ефектно.

Фото: pinterest

Замість білого можна використати золотистий, зробивши на мигдалевидній формі акуратний френч.

Фото: pinterest

Якщо хочеться ніжності, додайте до чорно-білих тонів акуратні сердечка, розташовані на тих пальчиках, на яких вам хочеться.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Що буде в моді цієї осені: універсальні речі, з яких можна скласти стильний гардероб.

Також можна зробити чорно-білий манікюр у стилі інь-янь, оскільки замість рівної форми він матиме хвилясту.

Фото: pinterest

Якщо ж бажаєте щось незвичайне, оберіть молочну основу, а поверх неї попросіть майстра намалювати подвійний френч. Наприклад, як показано на фото нижче:

Фото: pinterest

На нігтях квадратної форми добре виглядатиме смокінговий манікюр, який нагадуватиме здалеку смокінг з білою сорочкою, але без метелика. Його можна додати за бажанням.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень