Лайм

Літній манікюр на короткі нігті: які кольори в тренді у 2023 році

Розфарбуйте сірі будні оригінальним нейл-артом

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні процедури, стрижку, манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили ніжний манікюр на короткі нігті, цього разу урізноманітніть їх яскравим кольором. theLime зробив для вас добірку з актуальними відтінками та дизайнами.

Лавандовий манікюр

Лавандовий колір приваблює дівчат своєю ніжністю, спокоєм та легкістю. Цей відтінок чудово поєднується з будь-яким іншим кольором, а також підходить для коротких нігтів. Ви можете поєднати в одному манікюрі два відтінки фіолетового і зробити акцент на одному нігті за допомогою геометричних фігур та блискіток. Як варіант лавандовий манікюр з матовим топом або виконаний в техніці омбре тобто з плавним переходом одного кольору в інший.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Патріотичний манікюр-вишиванка став хітом: добірка стильних дизайнів.

Малиновий манікюр

Влітку багато модниць вибирають насичені відтінки, і серед фаворитів – малиновий. Наприклад, можна зробити манікюр "різні ручки" для тих, хто не може визначитися з одним кольором. Покрийте одну руку малиновим гель-лаком, а другу рожевим, щоб отримати оригінальний дизайн.

Також із малиновим добре поєднується білий колір. Декілька нігтів покриваємо малиновим, а решту – білим, на якому можна зробити кілька точок або мазків яскравим відтінком. Ще один варіант – покрити нігті матовим топом та урізноманітнити малюнками чи написами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кораловий манікюр

На засмаглій шкірі рук також гарно виглядатиме кораловий манікюр. Пригляньте однотонне покриття, якщо ви не любите химерних дизайнів, або скомбінуйте цей колір з іншим. Доповнити такий манікюр можна стемпінгом тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Нігті омбре

Омбре – це техніка дизайну нігтів, яка включає змішування двох або більше кольорів для створення ефекту градієнта. Можна поєднувати як відтінки, які відносяться до однієї кольорової гами, так і різні.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Матові нігті

Матовий манікюр такий, при якому використовують матовий топ. Можна зробити оригінальний нейл-арт, покривши нігті двома різними відтінками, або неоновий френч з яскраво-рожевим кінчиком. Ще один варіант у матовому виконанні – дизайн під назвою перепелине яйце з дрібними крапками, що імітують шкаралупу яєць.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Нюдовий манікюр

Нюд або, як його ще називають, тілесний манікюр безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно. Можна зробити однотонне покриття, урізноманітнити його втиркою або квітковим візерунком.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Червоний манікюр із золотом

Чимало модниць віддають перевагу вічній класиці – червоному манікюру. Такий дизайн можна урізноманітнити золотистими блискітками, стемпінгом або дизайном із золотою фольгою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Злата Огнєвіч показала, як виглядають модні джинси 2023 року: фото.
  2. Модні блогери в захваті від тренду на піжамні штани: виглядає дивно, але зручно.
  3. Вчимося у зірок: які стрижки найбільше пасують жінкам після 40 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору