Лайм

Штани в клітинку - великий тренд осені 2023 року: як виглядають наймодніші фасони

Придивіться до актуальних тенденцій

Штани в клітину стали популярною модною тенденцією осені 2023 року. Їх можна носити як у повсякденній, так і більш формальній обстановці, залежно від стилю. Ось кілька способів, якими модниці включають картаті штани до свого осіннього гардеробу.

Читайте також: Даша Квіткова показала фасон штанів, які стали абсолютним модним хітом у 2023 році: фото.

Фото: Pinterest

Широкі штани з високою талією - найактуальніший фасон 2023 року, який чудово поєднується з принтом клітинка. Їх можна носити у повсякденному стилі з футболками, топами толстовками чи кросівками, створюючи невимушений та розслаблений образ. Для таких комбінацій можна вибирати велику клітинку контрастних кольорів, а також пастельні відтінки піжамного стилю.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Штани в клітинку - поширений вибір у вуличній моді, часто їх носять у поєднанні з черевиками на грубій тракторній підошві а-ля Dr.Martens. Також вони гарно виглядають з лоферами - "шкільними" туфлями на низькому ходу, які стали найбіль затребуваним трендом 2023 року. У такому разі вдалим варіантом будуть укорочені штани в клітину, які відкривають щиколотку.

Читайте також: Все ще дуже актуально: стилістка показала, який верхній одяг у моді цієї осені.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Клітчастий принт створює атмосферу ретро, тому такі штани виграшно поєднуються з більш формальними речами та взуттям. Наприклад, витонченими туфлями-човниками, жакетами в тон, блузами, жилетами або светрами класичного стилю.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Деякі модниці експериментують із поєднанням різних візерунків, наприклад, носять картаті штани зі смугастими топами або топами з квітковим принтом, а також із клітинкою іншого кольору та розміру. Ця тенденція вимагає вмілого підходу до поєднання кольорів та візерунків.

Фото: Pinterest

Дізнайтеся також, які тренди ретро-моди стали популярними у 2023 році: їх усі носять.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям