Лайм

З чим носити джинси скінні у 2023 році, щоб образ не виглядав застарілим: фото

Візьміть на замітку варіанти стильних луків

Джинси – найпопулярніший елемент гардеробу сучасної жінки. Їх можна носити і в офіс, якщо, звичайно, у вас немає суворого дрес-коду, і в подорожах, і навіть на побачення та святкові заходи. І якщо у вас вже є штани з деніму в стилі печворк, пригляньте також джинси скінні. theLime зробив для вас добірку, з чим їх можна поєднувати, щоб виглядати сучасно.

Читайте також: Вчимося у зірок: які жіночі джинси стали наймоднішими у 2023 році.

Джинси скінні – щільно прилягаючі вузькі штани з деніму з застібкою, бічними швами та кишенями. Такі штани щільно обтягують ногу по всій довжині, показуючи у подробицях усі вигини. Відповідно, цей фасон підходить тільки модницям з більш-менш пропорційною фігурою та довгими ногами, оскільки такі штани підкреслюють не тільки всі переваги, але й недоліки.

З чим поєднувати джинси скінні у 2023 році?

1. З піджаком оверсайз та балетками

Щоб зробити образ більш сучасним та менш застарілим, надягайте джинси скінні чорного кольору, білу футболку, яку можна заправити в штани, а зверху накиньте бежевий піджак оверсайз. Доповніть лук невеликою шкіряною сумкою через плече та світлими балетками з двома ремінцями.

Фото: instagram.com/aidabadji_

2. З білою блузкою

Класична біла блузка – незамінний варіант як для повсякденних та ділових луків, так і для святкових. Придивіться такий образ: джинси скінні блакитного кольору з дірками та заправлена у них блузка. Доповніть лук шльопанцями на низькому ходу або в прохолодніші дні ботильйонами, а також плетеною сумкою-шопером з лози.

Фото: instagram.com/crystalinmarie

3. З джинсовою курткою

Поєднання чорних джинсів скінні з джинсовою курткою – яскравий приклад простого класичного образу. Щоб виглядати сучасно, підберіть куртку в стилі оверсайз, а не приталену. Це ідеальний образ для прогулянок у поєднанні з кросівками або для вечірнього виходу у поєднанні із взуттям на підборах.

Фото: instagram.com/kateogata

Читайте також: Які тренди ретро-моди стали популярними у 2023 році: їх усі носять.

4. З боді та кросівками

Для теплих вересневих днів пригляньте такий варіант: блакитні джинси скінні, чорний боді та білі кросівки. Візьміть із собою пару сонцезахисних окулярів та улюблену сумочку – це проста комбінація, яку не можна недооцінювати. Це цілісний, класичний та дуже стильний образ.

Фото: instagram.com/menzabolamba

5. З лоферами

Як відомо, туфлі-лофери зараз перебувають на піку популярності. Тому сміливо надягайте їх із джинсами скінні, а також з блузою в смужку та трикотажним жилетом. У прохолодніші осінні дні зверху можна накинути тренч або пальто.

Фото: instagram.com/chrissyford

6. З кардиганом

Для створення стильного повсякденного образу одягайте чорні джинси скінні, бежевий кардиган на ґудзиках, а також високі кеди на гумовій підошві. Доповнять лук рюкзак або сумка-шопер.

Фото: instagram.com/laura.byrnes

7. Зі светром у смужку

Светр, гольф, лонгслів чи джемпер у горизонтальну смужку стане незамінною та універсальною річчю в осінньому гардеробі. Щоб бути в тренді, одягайте такий светр разом із джинсами скінні блакитного чи синього відтінку. А доповнять лук шкіряні лофери та містка сумка.

Фото: instagram.com/fashion_jackson

Цікаві новини для вас:

  1. Шість помилок при виборі бюстгальтера, яких припускається майже кожна жінка.
  2. Як виглядає смокінговий манікюр – тренд 2023 року, на який надихнула Дженніфер Лопес: фото.
  3. Що таке капсульний гардероб і які речі мають бути в ньому восени 2023 року: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору