Лайм

Які жіночі штани будуть наймоднішими цієї зими: головні тренди 2023-2024 року

Стильні та зручні фасони на будь-яку фігуру

Широкі штани костюмного типу вже котрий сезон поспіль залишаються популярними у модниць, проте на одному цьому фасоні список трендів не закінчується. Ось які моделі штанів будуть актуальними взимку 2023-2024 року. Вже сьогодні в них позують багато Instagram-інфлюенсерок з усього світу.

Читайте також: Які головні убори будуть модними цієї зими: тренди 2023-2024 року.

Шкіряні брюки

Справжнім хітом стали штани "розслабленого" крою з натуральної чи штучної шкіри. Цей акцентний предмет гардеробу чудово поєднується з довгими пальтами та затишними об'ємними светрами.

Фото: https://www.instagram.com/smythsisters/

Вельветові брюки

Колись їх називали "застарілими", але сьогодні вельветові штани знову стали трендом у найрізноманітніших втіленнях. Обирайте фасон, який найкраще підходить вашому типу фігури, від широких до розкльошених від коліна. Окремий тренд – коричневий вельвет, кольори кемел та іржі.

Фото: https://www.instagram.com/juliesfi

Шерстяні штани зі стрілками

Костюмні штани з гладкої шерсті колись були універсальним вибором для солідних чоловіків, а сьогодні – улюблений тренд сучасних модниць. Теплі, зручні та шикарні, з ідеально випрасуваними стрілками, вони стануть чудовим доповненням зимового гардеробу. Актуальні кольори для такого фасону - сірий, чорний і темно-синій.

Читайте також: Хутряна опушка, пояс-гумка, приталений силует: які фасони пуховиків безнадійно вийшли з моди.

Фото: https://www.instagram.com/wendyswan/

Фото: instagram.com/alisontoby

Трикотажні палаццо

Цей тренд зимових штанів - один із найкомфортніших і найбільш розслаблених у 2023 році. Зазвичай трикотаж ми асоціюємо з джоггерами та спортивними штанами, але широкий крій надає цій тканині особливої елегантності.

Фото: https://www.instagram.com/monikh/

Легінси

Модний зимовий гардероб варто доповнити парою чорних легінсів. Це далеко не новий фасон, але у 2023 все більше модниць повертають його в тренди. Саме легінси стануть ідеальною парою для актуальних високих чобіт із широкою халявою.

Фото: https://www.instagram.com/nlmarilyn/

Цікаві новини для вас:

Які куртки будуть модними взимку 2024 року: фото актуальних фасонів.

Масивні шарфи-пуховики стали трендом на зиму 2023-2024 року: фото.

Стьобане пальто – модний верхній одяг на зиму: як виглядає тренд 2023 року.

Новини партнерів

Читайте також

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці

Яку сукню вибрати на випускний, щоб мати приголомшливий вигляд: наймодніші фасони

Які фасони випускних суконь у тренді влітку 2024 року, а також чим їх доповнити для створення стильного та красивого образу

Експерт назвав 4 предмети, які в жодному разі не можна чистити оцтом

Які предмети та поверхні в будинку категорично не можна чистити оцтом, чому він небезпечний для них, а також чим його замінити