Лайм

Які фасони штанів вибрати на літо 2023 року: п’ять модних варіантів

Не бійтеся експериментувати з образами

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів. І якщо ви вже приглянули на сезон штани довжиною до щиколотки та широкі джинси з розрізами на стегнах, зверніть увагу на інші трендові фасони. theLime вирішив докладніше розповісти про них.

Штани карго

Штани карго це штани прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з накладними об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, вовни, деніму та навіть шовку. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Широкі штани

Широкі брюки або, як їх ще називають, палаццо вільні штани з кльошем від стегна. На сьогоднішній день це один з наймодніших фасонів: палаццо шиють із костюмної тканини, з бавовни або вовни для осінньо-зимового сезону або з легких тканин для весняно-літніх колекцій.

Широкі штани класичного крою підходять не тільки для ділових образів, як чимало людей звикло думати, а й для стрітстайл луків.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Брюки кльош

Брюки-кльош це виріб, що ідеально обтягує стегна і сідниці, а штанини розкльошуються від стегна або коліна. Залежно від моделі ці вироби можуть візуально подовжити ноги і зробити їх стрункішими, а силует більш витягнутим або пропорційним.

Штани-кльош ідеально поєднуються з класичними сорочками, напівпрозорими, легкими блузами, кофтами закритого типу з довгими рукавами, сорочками з деніму, футболками та майками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Білі джинси - тренд 2023: які фасони в моді і з чим носити.

Лляні джогери

Джогери спочатку були спортивним елементом одягу. Штани із м'якої тканини вільного крою ідеально підходять для активних занять спортом. Ця модель представляє собою штани з поясом на резинці, манжети також оснащені резинкою. Зараз джогери роблять не тільки з м'якої бавовни, вільні штани можуть бути виконані з щільнішої тканини, а також з льону.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кюлоти

Штани кюлоти – це широкі вкорочені штани. Їх довжина може змінюватись, але зазвичай завжди закриває коліно і не доходить до кісточки. Талія висока, але є чималий вибір ширини: від дуже широких, іноді скроєних як спідниця-сонце, до досить вузьких на стегнах.

Також це укорочений варіант штанів палаццо. Але якщо палаццо візуально витягують силует, створюючи пряму лінію, то кюлоти, навпаки, вкорочують.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Мають бездоганний смак: які українські знаменитості найкраще одягаються.
  2. "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко показала, як носити тренч і не виглядати банально: фото.
  3. Блогерка показала, як носити вишиванки і виглядати сучасно: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно