Лайм

Які головні убори будуть модними цієї зими: тренди 2023-2024 року

Без цієї речі точно не обійтися

В холодну пору року головний убір - незамінна річ, оскільки дозволяє почуватися комфортно. Крім того, цей аксесуар - вдала можливість поекспериментувати з образами та додати їм свого особливого шарму. Далі розповімо про те, на які фасони варто звернути увагу в 2023-му році. Також нижче опубліковані фото актуальних моделей.

Читайте також: Чоботи в стилі 1980-х повернулися в моду: як виглядає трендове осіннє взуття.

Берет

Цей головний убір зможе легко підкреслити стиль і елегантність. Він часто асоціюється зі шанувальниками мистецтва та культури Франції, оскільки переносить у атмосферу паризького стилю.

Фото: pinterest

Капелюхи клош

Ці жіночі головні убори вирізняються великими круглими полями, які дають їм граційну та вишукану форму. Головні убори такого фасону є своєрідним символом жіночності, тому за секунду додадуть особливого шарму будь-якому образу.

Фото: pinterest

Теплі кепки

Ще один зручний варіант головного убору для боротьби з холодними осінніми та зимовими днями. Спеціальне утеплення, яке використовується у виробі, забезпечує максимальне тепло. Тому більше не доводиться обирати між тим, чому віддати перевагу – стилю чи комфорту.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Які штани вважають наймоднішими цієї осені: червоні джинси та широкі зі стрілками.

Балаклави

Ці шапки-маски прикривають голову та шию, залишаючи відкритими лише очі, ніс та рот. Вони ідеально підходять для холодної пори і добре захищають від холоду, вітру та снігу. У 2023-му тренд на цей аксесуар нікуди не подівся і продовжує і далі підкорювати модниць.

Фото: pinterest

Тюрбани

Елегантний головний убір відрізняється від інших наявністю завитків та драпірування. З його допомогою можна створити загадковий образ і виглядати вишукано, коли це справді необхідно. Тому тюрбани – аксесуар, який навряд чи підійде на кожен день.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

В'язані шапки

Це ще популярний варіант головного убору в холодну пору року, який кожного сезону трохи видозмінюється і постає перед модницями у новому вигляді. Такі шапки виготовлені з в'язаного матеріалу, зазвичай з теплої вовни або акрилу, що надає особливого затишку та комфорту своєму власнику чи власниці.

Фото: pinterest

Ушанки

Такі шапки мають великі вушка, які можна закріпити під підборіддям і отримати додаткове тепло. Вони виготовлені з теплих матеріалів і ідеально підходять для прохолодних днів. У 2023-му цей фасон головного убору залишається одним із найбажаніших.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Як виглядати стильно, незважаючи на вік: поради модних експертів.

Шапки зі штучного хутра

Такі головні убори лише імітують хутро, оскільки виготовлені зі штучних матеріалів. Вони дозволять виглядати модно і елегантно, дбаючи при цьому про усвідомлений підхід до моди – без використання натурального хутра тварин.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей