Лайм

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким 2024 рік принесе найбільше щастя

Подивіться, чи є ви серед них

Якщо ви вже ознайомилися із Місячним календарем на грудень, також дізнайтеся, яким трьом знакам Зодіаку 2024 рік обіцяє найбільше щастя. Відповідним прогнозом поділилися астрологи порталу Marca.

Так, у списку щасливчиків опинилися Козеріг, Телець та Близнюки. Прогноз для кожного із представників цих символів знайдете далі на сторінці.

Читайте на тему: Ідеальний час, щоб навести лад у житті: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Козеріг

Плани, які вам не вдалося реалізувати раніше, ви зможете досягнути у наступному році. До кінця травня, а особливо у квітні, вас переслідуватиме успіх та удача, і це все завдяки покровительству Юпітера та Урану. Зірки радять вам бути уважними до можливостей та знаків долі - у такому випадку ви зможете прислухатися до повідомлень від Всесвіту та не пропустити їх. Не бійтесь ризикувати, оскільки настав час для здійснення ваших найсміливіших мрій. Зірки будуть підтримувати вас у всіх починаннях, однак важливо зберігати терплячість і наполегливість, щоб отримати все бажане.

Телець

Цей знак, за прогнозами фахівців, є найщасливішим у 2024-му році, оскільки Юпітер - планета достатку та удачі - перебуватиме в цьому знакові аж до кінця травня. У цей період ви отримаєте можливості, якими важливо скористатися. Це буде ідеальний час для того, щоб розпочинати якісь проекти, йти на ризики та відкриватися новому досвіду. Також не забудьте дбати про своє фізичне та психологічне здоров'я: наприклад, можете зайнятися медитацією, щоб залишатися зосередженими на своїх цілях, радять астрологи.

Читайте також: Оптимізують витрати і збільшать доходи: кому за гороскопом пощастить у грудні з грошима.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Вам щаститиме, починаючи з кінця травня. У цей період Юпітер перейде у ваш знак, і ви зможете отримати від нього потужні позитивні вібрації. З того часу і до кінця року ви відчуєте, ніби Всесвіт з вами на одній хвилі, тому сміливо користуйтеся можливостями, які відкриватимуться перед вами. Не бійтесь проявити ініціативу, самоствердитись та досягнути своїх цілей. Важливо в цей час прислухатися до інтуїції, бо саме вона - ваш найкращий порадник.

  • Лідери від народження: раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які досягнуть успіхів у бізнесі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво