RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Ідеальний час, щоб навести лад у житті: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Декого у грудні поцілує фортуна у той час, як іншим представникам знаків Зодіаку краще перечекати період із 4 до 10 грудня. Загалом цей тиждень матиме конструктивні енергії, що дозволять трансформувати хаос у плідну працю.

Про це розповіла астрологиня Марина Скаді, інформує "ТСН".

Овен

Події цього тижня наповнять вас спокоєм та гармонією. Сварок не передбачається, а спілкування у колі колег та серед близьких має бути легким та невимушеним. Цей період відмінно підходить для прийняття важливих рішень і розгляду питань переїзду. Настав час, який надає максимальну підтримку для отримання нових знань та вмінь, а також вправної маніпуляції фінансами.

Телець

Вивчайте різні можливості інвестування, звертайтеся за порадою до експертів і вкладайте свої заощадження в перспективні та вигідні проекти. Протягом тижня ви можете встановити міцну основу для майбутнього року. Сприятливі обставини спонукають вас до рішучості подолати великі виклики, такі як підкорення Евересту або створення ідеально чистого дому. Ваші активності в зовнішньому світі призведуть до подвійних результатів, тому не соромтеся вийти з зони комфорту і відвідати подію або просто поспілкуватися з друзями.

Близнюки

Коли емоції дещо вщухли, можна впевнено приймати рішення і не хвилюватися, що воно буде неправильним. Цей тиждень подарує вам можливість позбутися всього, що тягне вас назад, щоб вже з початком січня розпочати новий та чудовий етап. Це ідеальний час для подолання шкідливих звичок та впровадження корисних правил у своє життя, наприклад, збагачення раціону більшою кількістю овочів та фруктів, відмова від солодкого та борошняного.

Рак

Цей тиждень – чудова можливість змінити своє життя на краще. Рекомендується віддатися своїм почуттям та відповідати взаємністю своєму партнеру. Це чудовий час для побудови нових стосунків, душевного спілкування та романтичних пригод. Тим, хто ще шукає свою половинку, можна вирушити на "полювання" та розпочати листуватися з цікавою людиною.

Читайте: Будьте обережні: астролог пророкує фінансові потрясіння наприкінці року

Лев

Будь-яка діяльність протягом цього тижня буде особливо ефективною і призведе до відмінних результатів, навіть якщо раніше успіху в цій сфері не було. Не обов'язково робити радикальні зміни у своїй сфері діяльності або припиняти відносини з партнером; достатньо просто займатися тим, про що ви давно мріяли.

Діва

Оточення приділятиме вам більше уваги, ніж зазвичай та продемонструють своє бажання співпрацювати, обговорювати актуальні питання або просто проводити час поруч. Не відштовхуйте їх, покажіть лідерські якості та більшу соціальну активність, виходьте вперед! Ймовірно, у вас з'явиться бажання подарувати щось близьким, тому не стримуйте себе в придбанні невеликого подарунка для близької людини.

Терези

Це важкий тиждень, де проблеми, які виникли, заважають насолоджуватися життям та змушують акцентувати увагу на самоконтролі та дисципліні. Проте вам не слід сумніватися у своїх силах та принижувати власні досягнення. Ситуацію напруженості можна використовувати для власної користі, займаючись самоаналізом та особистісним зростанням. Крім того, до кінця тижня життя повернеться до звичного ритму, і з'являться ті, хто готовий допомогти вам у професійних питаннях.

Скорпіон

Спрямованість на досягнення різних цілей у житті приведе до бажаного результату. Ви можливо раптово відчуєте потребу в покращенні свого домашнього комфорту, і це дійсно гарна ідея. Такий крок може поліпшити психологічний клімат у вашій сім'ї. Тиждень також чудовий для вирішення будь-яких бюрократичних та фінансових питань.

Стрілець

Не варто відмовлятися від роботи, якщо керівництво пропонує вам зайнятися невідкладною справою поза звичайним графіком. Завдяки цьому ви можете прискорити свій кар'єрний зріст чи отримати премію. Планетарні енергії підсилюють ваш творчий потенціал, тому навіть у рутинних справах ви зможете знайти нестандартний та креативний підхід, що дозволить вам легше та з захопленням впоратися з ними, і при цьому приємно вразити свого роботодавця.

Козоріг

Цей період робить вас більш сентиментальними та чутливими, ніж зазвичай. Підвищена емпатія спонукає вас займатися благодійністю або приєднатися до волонтерського руху, а зірки будуть прихильні до вас за це. Паралельно з прагненням до самовираження ви стаєте більш толерантними, тому якщо партнер обмежує вас у чомусь, це може призвести до конфлікту або навіть розставання.

Водолій

Рекомендується утриматися від нових завдань та відкласти розв'язання складних питань. Але не відмовляйте собі в можливості зайнятися чимось нестандартним. Цей процес допоможе вам контролювати свою роздратованість. Також, можна дозволити собі насолодитися чимось смачним та не дуже корисним – при умові, що це не найгірший варіант.

Риби

В атмосфері пануватиме тривожність, а емоції навколо зашкалюватимуть. Проте ви зможете створити більш-менш гармонійний простір навколо себе. Заплановані та несподівані зустрічі пройдуть легко та приємно, приносячи багато позитивних вражень. У вихідні дозвольте собі заслужений відпочинок та спробуйте відірватися від турбот, переглядаючи цікавий фільм чи серіал.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку грудень піднесе неприємний сюрприз.

  • Вас зацікавить:

Готуйтесь до важких часів: грудень засмутить три знаки Зодіаку

Останній місяць року переверне життя трьох знаків Зодіаку: кардинальні зміни вже почалися

Фінансовий гороскоп по феншуй: що радять астрологи на 2024 рік