Лайм

Стилісти розповіли, який одяг найбільше пасує жінкам із пишними формами

Такі речі підкреслять усі переваги фігури

Стиль жінки не залежить від фігури, але через особливості крою деяких речей із мас-маркету, у власниць пишних форм можуть виникнути проблеми з посадкою при купівлі одягу. Це не означає, що треба ховати фігуру під балахонами. Стилісти сходяться на думці, що свої переваги слід підкреслювати, і радять для цього певні прийоми.

Читайте також: Як одягатися взимку, щоб теплий одяг не повнив фігуру: поради для жінок.

Спідниця-трапеція

Спідниці трапецієподібного силуету чудово підходять власницям пишних форм та широких стегон. Вони плавно розширюються від талії, підкреслюють її, невимушено сидять на стегнах. Такі спідниці створюють збалансований силует, якщо поєднувати їх укороченими або заправленими светрами, взуттям на масивній платформі або ботильйонами на товстому підборі. Спідниці-трапеції бувають різної довжини: деякі доходять до середини стегна, інші опускаються трохи нижче коліна. Ви можете поекспериментувати з різними варіантами, поки не знайдете оптимальний силует для своєї фігури.

Фото: Pinterest

Пальта з поясом

Сьогодні у тренді вільні пуховики та пальта-оверсайз, які часто мають громіздку прямокутну форму. Імідж-стилістка Елізабет Косич розповіла виданню Best Life, що жінкам із пишними формами краще підійде зимовий одяг із поясом, що звужує талію. Щоб подовжити силует і виглядати стрункіше, носити таке пальто або пуховик можна з високими чоботами того ж кольору.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Ремені

Ремені - універсальний аксесуар для жінок з фігурою типу "пісочний годинник", з широкими стегнами і пишними грудьми. Якщо ви складаєте образ із зимовою трикотажною сукнею, додати йому родзинку миттєво зможе пояс-корсет.

Читайте також: Які джинси найбільше підходять повним жінкам: топ-5 модних фасонів.

Фото: https://www.instagram.com/nadiaaboulhosn/

Джинси із завищеною талією

Такий фасон добре підходить повним жінкам, адже він виділяє талію та приховує живіт. Альтернатива – джинси із середньою посадкою, пояс яких доходить до рівня пупка. Вони створюють збалансований силует, не обрізаючи фігуру на рівні стегон, як це роблять джинси з низькою посадкою. Поєднувати джинси з високою талією можна із заправленою сорочкою або укороченим светром.

Фото: Pinterest

Сукня на запах

Сукня на запах підходить для фігури будь-якого типу, але особливо ефектно виглядає на пишних формах. V-подібний виріз подовжує шию і підкреслює груди, а пояс забезпечує ідеальну індивідуальну посадку. Стилісти радять вибирати однотонні сукні або ніжніші принти. Створюючи святковий образ, додайте ефектні сережки, які ненав'язливо привернуть увагу до декольте.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Дізнайтеся також, який зимовий одяг вибирають модні блогери зі Скандинавії.

Цікаві новини для вас:

Топ-5 ознак, що джинси погано на вас сидять і їх слід змінити.

Як модно одягатися взимку: добірка трендових образів у холодну та сніжну погоду.

Стилістка назвала 9 модних помилок, які роблять жінок старшими за свій вік.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня