Лайм

Як одягатися взимку, щоб теплий одяг не повнив фігуру: поради для жінок

Рекомендації щодо підбору вбрання

Щоб взимку одягатися комфортно, зберігаючи при цьому привабливий зовнішній вигляд, необхідно вибирати правильні теплі тканини, грамотно поєднувати шари та звертати увагу на пропорції. Ось кілька порад, які допоможуть жінкам мати стильний вигляд і при цьому не здаватися важчою за свою фактичну вагу.

Читайте також: Скандинавські модні блогери знають все про зимові тренди: як вони одягаються цього року.

Вибирайте правильні тканини

Вибирайте тканини, які добре драпіруються та не додають об'єму. Такі матеріали, як шерсть, кашемір та фліс – теплі, але не надто товсті. Уникайте важких, громіздких тканин, які можуть візуально збільшити вас, наприклад, товстого трикотажу або матеріалів із надмірною текстурою.

Фото: https://www.instagram.com/erica_davies/

Поєднуйте шари з розумом

Замість одного товстого та важкого шару використовуйте кілька тонших шарів одягу. Це забезпечує тепло без збільшення об'єму. Використовуйте приталені базові речі з матеріалів, такі як термотканина, щоб зберігати тепло. Так фігура буде візаульно стрункішою.

Фото: https://www.instagram.com/mycurvesndcurls/

Верхній одяг по фігурі

Вибирайте добре сидячі пальта та куртки приталеного силуету. Структуроване пальто може підкреслити вашу талію та створити більш привабливу форму. Пальто або пуховик із поясом також допоможе підкреслити лінію талії.

Читайте також: Як модно одягатися взимку: добірка трендових образів у холодну та сніжну погоду.

Фото: Pinterest.com

Пропорції мають значення

Збалансуйте свій силует, поєднуючи вільні речі з більш приталеними. Наприклад, якщо ви носите об'ємний светр, поєднуйте його з вузькими брюками або легінсами. Уникайте носіння лише об'ємного та мішкуватого одягу, навіть якщо він вважається трендом. У ньому ви виглядатимете більше, ніж є насправді.

Фото: https://www.instagram.com/mycurvesndcurls/

Монохромне вбрання

Носіння одного кольору з голови до ніг може створити вертикальну лінію, створюючи ілюзію стрункішої фігури. Якщо ви хочете додати різноманітності, використовуйте різні відтінки та текстури в одній кольоровій гамі.

Фото: Pinterest.com

Одяг за розміром

Переконайтеся, що ваш одяг добре сидить. Занадто тісний одяг може підкреслити ті ділянки, які хотілося б замаскувати, а одяг великого розміру може додати непотрібний обсяг. При необхідності підганяйте свій одяг, щоб досягти індивідуальної посадки.

Читайте також: У чому зустрічати Новий рік-2024: щасливі кольори та модні фасони суконь.

Фото: Pinterest.com

Вертикальні лінії та візерунки

Вертикальні лінії, смужки або довгі кардигани, можуть створити ефект стрункості. Уникайте великих і яскравих горизонтальних візерунків, оскільки вони можуть зробити вас візуально ширшою.

Фото: Pinterest.com

Взуття має значення

Громіздке взуття може візуально вкоротити ноги, тому краще носити черевики, які мають вужчий силует. Розгляньте взуття під колір штанів, щоб створити ілюзію довших ніг.

Фото: Pinterest.com

Впевненість – це ключ до успіху

Незалежно від того, що ви носите, впевненість може суттєво вплинути на сприйняття оточуючих. Стійте прямо, зберігайте рівну поставу і тримайте себе впевнено у будь-якій ситуації. Поекспериментуйте з різними образами, щоб знайти те, що дозволить вам почуватися комфортно та впевнено у своєму зимовому гардеробі.

Раніше ми розповідали, який вигляд мають модні шуби зі штучного хутра на зиму 2023-2024.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці