Лайм

Стилістка назвала 9 модних помилок, які роблять жінок старшими за свій вік

Прості рекомендації допоможуть покращити ситуацію

Виглядати стильно хочеться у будь-якому віці. Для цього жінкам варто добре розуміти свої сильні сторони та вміти підкреслювати їх, а також уникати поширених помилок, які додають віку. Як саме це зробити, на своєму YouTube-каналі розповіла стилістка Ши Вітні. Вона назвала речі, від яких краще відмовитись.

Читайте також: Вдала зачіска змінює все: стилістка зі Львова показує неймовірні перевтілення жінок.

Стилістка Ши ВітніФото: instagram.com/shea.whitney

Штани капрі

За словами експертки, ця річ є застарілою і давно вийшла з моди. Ще одна її негативна тенденція у тому, що одяг такого фасону робить ноги візуально коротшими. Фахівець радить обирати штани довжиною до щиколотки - вони створюватимуть майже такий самий ефект, при цьому не "обрізаючи" ваші ноги.

Фото: YouTube

Шорти бермуди

Цей одяг також може створити небажаний ефект. Справа в тому, що він наполовину, знову ж таки, "обрізає" ноги, а також візуально додає віку. Якщо хочете почуватися стильно, молодо та впевнено, оберіть замість шортів такого фасону шорти трохи вище коліна, щоб відкрити ноги.

Фото: YouTube

Громіздкі черевики

Спеціалістка пояснює, що більшість людей обирають громіздке взуття, опираючись на ключову характеристику – зручність. При цьому вони забувають, що такі черевики можуть виглядати не зовсім вдало та псувати весь образ. Аби уникнути такої поширеної помилки, стилістка радить пройтися по магазинах та обрати ту пару взуття, яка буде і актуальною і комфортною водночас. За її словами, наразі можна купити безліч таких моделей, потрібно лише пошукати їх.

Фото: YouTube

Підлітковий стиль у старших жінок

Часто жінки обирають речі, які призначені для дівчат молодшого віку, щоб візуально продовжити молодість. Проте це може призвести до повторення грубих модних помилок, які лише зіпсують ситуацію. Ши рекомендує відмовитись від маленьких коротких кардиганів, туфлів Мері Джейн і милих заколочок для волосся, які призначені для маленьких дівчаток. Експертка радить придивитися до кардиганів розміру оверсайз та стильних піджаків.

Фото: YouTube

Читайте на тему: Даша Квіткова показала, як виглядає наймодніший верхній одяг на осінь 2023 року: фото.

Квіткові принти

Квітковий принт завжди в моді, але слід обирати не яскравий, громіздкий чи надто неординарний малюнок. Натомість варто придивитися до більш жіночних та витончених візерунків, які дозволять підкреслити стиль та красу.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Непрактичні сумки

Замість сумки із безліччю кишень та додаткових деталей, Вітні радить обирати лаконічний виріб, який матиме вишуканий вигляд. Якщо ж бажаєте правильно організувати простір всередині сумки, скористайтесь зручним органайзером, який легко поміститься та дозволить навести лад.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Погано підібрані окуляри, оправи з декором

Експертка радить триматися подалі від оправ, які мають декор (стрази, камінчики чи щось подібне), адже це миттєво старить та псує все враження від образу. Окрім того, важливою умовою є те, що оправа має бути правильно підібраною, і тут немає універсальних правил, оскільки варто опиратися на власні почуття та перед покупкою обов'язково приміряти річ.

Фото: YouTube

Ювелірні набори

В цьому питанні Вітні рекомендує відмовитись від однакових прикрас: наприклад, набору з браслету та сережок чи пари кольє та сережок. Навпаки, вона рекомендує поєднувати аксесуари різних стилей та кольорів, щоб виглядати молодше.

Фото: YouTube

Читайте на нашому сайті: Які модні фасони штанів найбільше пасують повним жінкам: фото.

Відросле сиве коріння

"Я зустрічаю чимало жінок, які мають каштанове чи темно-каштанове волосся, але при цьому їхні корені також мають і сиві пасма. Не зафарбовуючи їх, жінки виглядають старше та додають собі віку. Тому така проста дія, як зафарбовування від дорослих сивих коренів, покращить зовнішній вигляд та додасть молодості", - каже стилістка.

Фото: YouTube

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно