Лайм

Тарологи назвали "Силу" головною картою 2024 року: що вона означає для майбутнього

Прийдешній рік розкриє великі перспективи

Напередодні Нового року людям кортить відкрити завісу таємниці і дізнатися, що готує майбутнє. Своїми прогнозами діляться тарологи, які вже визначили головну карту 2024 року.

Видання Cosmopolitain пише, що кожному року відповідає Універсальна Карта Таро, аркан якої визначають нумерологічно. Саме вона дає уявлення про колективну енергію, яка впливатиме на кожного протягом року. Щоб розрахувати Універсальну Карту Таро-2024, потрібно розбити рік на числа першого розряду, а потім скласти їх разом: 2+0+2+4 = 8.

Читайте також: Самотні серця знайдуть кохання: любовний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Під номером 8 знаходиться карта старших арканів Таро "Сила". Таким чином, під її впливом ми перебуватимемо у 2024 році. На ній зображено жінку, яка приборкує лева. Знак нескінченності над головою жінки символізує просвітництво та духовні сили, а лев представляє тваринні пристрасті та земні прагнення.

Фото: Wikipedia

Карта "Сила" втілює не фізичну міць, а внутрішню силу, яка допомагає нам протистояти викликам та долати їх. Вона підкреслює емоційну стійкість у важкі часи. Наша справжня сила розкривається у найтемніші моменти. У рік "Сили" основна увага зосереджена на розкритті нашої внутрішньої сили через доброту, співчуття, терпіння та розуміння.

Тарологи вірять, що цей період спонукає людей руйнувати бар'єри, виявляючи самоконтроль у вирішенні проблем. 2024 рік - час зробити паузу, зберігати спокій під тиском, думати, перш ніж діяти, довіритися своїй внутрішній мудрості у важкі часи.

Концепція "Сили" пропонує прийняти приховані бажання і тваринні інстинкти. Карта закликає людей не придушувати свої багатогранні емоції, визнаючи, що вони не є ані добрими, ані поганими - вони просто існують. Порада тарологів полягає в тому, щоб поміркувати над емоціями, оцінити, чи потрібно змінювати звички задля поліпшення самопочуття. Проявіть самодисципліну і, найголовніше, пробачте себе за свої людські слабкості.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

У 2024 році відкриється можливість для самоаналізу, подолання страху, болю, гніву або дискомфорту зі співчутливим і добрим підходом. Можливо, цей рік підштовхне вас відмовити від роботи, яка виснажує ваш дух, і слідувати своїм справжнім захопленням. Це може також включати розкриття аспектів вашої особистості, які ви ховали через страх засудження.

Які б перетворення ви не задумали, вони не будуть поспішними чи різкими, оскільки концепція "Сили" наголошує на важливості терпіння. 2024 рік може змінити правила гри і спонукає вас бути сміливими і безстрашними. Це слушний момент, щоб прийняти і висловити свою справжню сутність, як ніколи раніше.

Дізнайтеся також, у кого найбільше шансів одружитися у 2024 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні