Лайм

Майстерні інтригани: астрологи назвали найбільших маніпуляторів по гороскопу

Ці символи можуть неприємно вас здивувати

Окрім найвпертіших знаків Зодіаку, є також ті, хто може талановито та впевнено маніпулювати іншими. Які символи опинилися у цьому списку та чим пояснюється таке їхнє вміння, розповіли фахівці порталу BestLife.

Читайте на тему: Доб'ються неймовірного успіху та багатства: названо чотири улюбленця долі у наступні 5 років.

Фото: Getty Images

Скорпіон

Представники цього символу посідають перше місце у рейтингу і отримують звання найбільших маніпуляторів. "Вони можуть поводити себе тихо та спокійно, уважно спостерігати за людьми, тим, що вони роблять, а після використати їхні слабкості проти них, - пояснює астролог Марія Хейс. - Цілком ймовірно може статися так, що людина цього знаку викриє когось, і буде звучати у своїх твердженнях дуже переконливо".

Скорпіон - той знак, який уміє переконувати під час розмов, тим самим змушуючи співрозмовника повірити у сказане ним. Саме це робить цей астрологічний знак одним із найяскравіших і найнебезпечніших маніпуляторів.

Близнюки

Астролог Джил Лофтіс розповідає, що цей знак в більшості випадків зможе звалити провину на когось іншого, аби самому захистити своє ім'я та свою репутацію. "Під покровительством Меркурія вони залишаються розумними, кмітливими та можуть зачарувати оточуючих, - каже експерт. - Близнюки мають у своїй голові багато ідей, багато бажань і вони можуть будувати найрізноманітніші плани".

"Аби отримати те, чого вони прагнуть, і це не завжди може стосуватися хорошого, цей символ може розв'язати справжню війну. Це – знак, який має кілька сторін, - говорить Хейс. - І це стає причиною того, що близька людина поруч із цим знаком може опинитися в не найкращій ситуації, тим часом Близнюки будуть продовжувати жити як і раніше, роблячи вигляд, що нічого не сталося. І навіть не сумнівайтесь, що вони здатні на багато речей, щоб реалізувати власну вигоду у тій чи іншій ситуації".

Читайте також: Минуле постукає у двері: кому січень-2024 готує зустріч з колишніми.

Терези

"Вони вміють тримати рівновагу і знають, як використовувати правильну суміш добра і зла, щоб отримати бажане, - ділиться Хейс. - Представники цього знаку будуть діяти цілком невинно, проте їхні маніпуляції залишатимуться все ще не надто витонченими. Тому люди, які добре їх знають, викриють цей символ у брехні та можуть завадити здійснитися задуманому".

"Терези - кардинальний повітряний знак, який знаходиться під покровительством Венери. Вони є справжніми експертами у тому, щоб переконати вас у своїх поглядах, та навіть змусити вас думати, що насправді ці судження були не їхньою, а вашою ідеєю. Вони уважно спостерігають за оточуючими та дізнаються про їхні слабкі сторони, і це допомагає їм легко отримати те, чого вони хочуть, уникаючи прямої конфронтації та важких незручних розмов", - підсумовує астролог Вірджинія Кастільоне.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини