RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

Минуле постукає у двері: кому січень-2024 готує зустріч з колишніми

Деяким парам 2024 рік запам'ятається на все життя у той час, як інші можуть згадати про своїх колишніх і можливо навіть повернути минулі стосунки.

Про це повідомляє "Spiritualify".

Овен

Представники цього знаку Зодіаку не схильні змінювати рішення, якщо вже остаточно його прийняли. Однак, приємні спогади про минулі стосунки можуть неочікувано дати про себе знати. Досить ймовірно, що вони вас обтяжували, і врешті покінчивши з ними, ви відчули присмак свободи та були задоволені новим життям. Проте, аналізуючи ви зрозумієте, що ці стосунки були чи не найкращими й можливо захочете їх повернути.

Читайте також: Рік Дракона переверне все життя: для цих чотирьох знаків 2024 рік стане роком кардинальних змін

Козоріг

Після важкого розставання представникам цього знаку Зодіаку було дуже важко та прикро. Проте з часом, роздуми про те, щоб повернути минуле виникають все частіше. До того ж вашому партнеру, ймовірно було не менш важко, аніж вам. Перш ніж приймати рішення, варто обміркувати, до чого воно може призвести: до швидкоплинного роману чи нового зваженого шансу на побудову відносин з урахуванням помилок.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку усвідомлять, що кінець у минулих стосунках насправді не кінець і можливо ви погарячкували розриваючи їх. Ймовірно, Близнюки захочуть принаймні попросити вибачення перед своїми колишніми коханими, а в майбутньому це може стати новим спалахом та перерости у свіжі почуття один до одного.

Раніше ми вже писали про те, як зимове сонцестояння 2023 вплине на ваш знак Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Упіймають удачу за хвіст: ці три знаки Зодіаку стануть щасливчиками тижня

Злетять на саму вершину: ці п’ять знаків Зодіаку в 2024 році здійснять прорив у кар’єрі

Настав ваш зірковий час: п’ять знаків Зодіаку досягнуть своїх цілей до кінця року