Лайм

Кохання і пристрасть розквітнуть у Новому році-2024: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи вказують на майбутні зміни

У Новому році кожен мріє, щоб його життя змінилося на краще. Раніше астрологи розповіли, кому чекати на поліпшення фінансового стану, а тепер склали гороскоп кохання на 2024 рік. Ось що вони прогнозують знакам Зодіаку у виданні Bustle.

Читайте також: Одружаться і будуть на сьомому небі від щастя: на п'ять знаків у 2024 році чекають кардинальні зміни.

Фото: pexels.com

Овен

У 2024 році Овнів чекає безтурботна інтрижка. Розважайтеся відповідально та уникайте необдуманих дій, які загрожують серйозними наслідками. Якщо ви у парі, то можете відчути тиск з боку своєї половинки. Не відштовхуйте кохану людину, постарайтеся м'якіше висловити свої почуття. Подумайте, як вдихнути нове життя у свої відносини, залишивши місце для особистої свободи.

Телець

Тільцям слід будувати стосунки із сумісними людьми, а не виправляти тих, хто їх у чомусь не влаштовує. Не кваптеся з серйозними рішеннями, поки не переконайтеся, що ваш партнер відповідає всім вимогам. Найкращий час для встановлення близьких відносин – вересень та жовтень. Не бійтеся зобов'язань та вразливості, адже це неминуче при зближенні з людиною.

Близнюки

У 2024 році Близнюки можуть розлучитися зі своїм партнером, але це викличе у них полегшення. Ви легко привабите когось нового, особливо якщо усвідомите свою цінність та привабливість. Якщо ви у стосунках, жовтень принесе новий плідний початок для вашої пари. Якщо ви робите або приймаєте пропозицію руки та серця, вірте, що удача на вашому боці.

Рак

Спілкування з кимось, хто не поділяє ваших емоцій, у довгостроковій перспективі завдасть вам болю. Пристрасні зустрічі Раків будуть недовгими, а надто швидкі зв'язки будуть легко розірвані. Якщо ваші стосунки пережили останній ретроградний Меркурій у 2023 році і ви зустрічаєте Новий рік із коханням всього свого життя, вітаємо! Разом зі своїм партнером ви досягнете більшої мети. Зверніть увагу на свої спільні доходи та заощадження, щоб гроші не стали темою суперечок.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

Лев

Левам слід встановити тверді кордони, які дозволять ризикнути в коханні, одночасно захищаючи своє серце від людей, які не хочуть грати чесно. У 2024 році кохання може змусити вас діяти драматично, нав'язливо. Поміркуйте про почуття, які вийшли за межі, щоб не ускладнювати життя собі та своєму партнеру.

Діва

Самотні Діви готові отримати заслужене кохання у 2024 році. Зверніть увагу на людину, яку ви зустрінете наприкінці січня: красивий та духовний зв'язок між Венерою та Юпітером може привабити вашу другу половинку. Кар'єрне зростання та підвищена увага з боку інших можуть створити проблеми з ревнощами, стати причиною конфліктів.

Фото: pexels.com

Терези

У лютому Терезів може поглинути інтенсивний зв'язок з людиною, яка візьме ситуацію в свої руки. У міру того, як ваші любовні стосунки стають все більш пристрасними та екстремальними, будьте обережні, щоб не втратити голову. Також у 2024 році можливе різке зрушення в особистих відносинах. Подумайте, чого ви насправді хочете і заслуговуєте.

Скорпіон

Солодкий роман, який здається надто гарним, щоб бути правдою, розквітне навесні 2024 року. Зберігайте свою інтуїцію гострою, не перетворюючись на параноїка з необґрунтованими підозрами. Ви заслуговуєте на те, щоб вас обсипали любов'ю. Якщо ви у відносинах, зверніться до свого партнера за втіхою, оскільки неспокійний Уран перевіряє основи вашої любові. Цей рік може "вбити клин" між вами.

Читайте також: Коли найкраще влаштувати весілля у 2024 році: поради нумерологів.

Стрілець

Стрільцям у 2024 році доведеться побороти невпевненість, яка заважає розвиватися вашим відносинам. Будьте ласкаві до себе, розвиваючи любов до себе, відновлюючи зв'язок зі своїм тілом та бажаннями. Так ви вступите в нову фазу, зблизьтеся зі своїм коханим або залучите людину, яка поставить край на вашій самотності.

Козеріг

Найдраматичніші зміни у вашому особистому житті відбудуться весною 2024 року. Вас може здивувати несподіване повернення колишнього кохання або освіжаюче нове знайомство. Легка інтрижка може перерости в набагато глибший і довгостроковий зв'язок, що застигне вас зненацька. Якщо ви у відносинах, майте це на увазі.

Водолій

Водолії можуть відчути невдоволення у довгострокових стосунках. Будьте більш усвідомлені, повідомляючи про свої почуття та потреби партнеру. Не плутайте миттєву забаганку з серйозними проблемами. Також деяким варто задуматися, чи не перетворилися їхні стосунки на показуху чи "ширму" благополуччя.

Риби

Кохання не стане для Риб основною сферою уваги у 2024 році, але це не вплине на ваш настрій та самооцінку. Знайомства, залицяння та флірт на горизонті. Будьте обережні, коли ділитесь особистим з людьми, які можуть скористатися вашою вразливістю. Якщо ви вже у відносинах, не намагайтеся виправити чи покращити партнера. Будьте чесними, коли зрозумієте, що насправді вас цікавить хтось інший.

Фото: pexels.com

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку найбільше схильні до розлучень.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами