Лайм

Новий рік вже в дорозі: добірка святкових смс-привітань своїми словами

Оригінально привітайте близьких, друзів та колег зі святом

Новий рік символізує новий початок, новий розділ у житті. Це можливість для людей задуматися про минуле, поставити нові цілі та налаштуватися на позитивні зміни. Побажання комусь щасливого Нового року підтверджує це оновлення та заохочує позитивний настрій. Ділимося добіркою привітань, які можна відправити в смс друзям, колегам, родичам та знайомим у Новий рік-2024.

Читайте також: З новим роком, з новим щастям! Кращі короткі тости та привітання для застілля.

Фото: Getty Images

***

Вітаю з Новим роком! Нехай 2024 рік принесе у твоє життя радість, щастя та нові досягнення. Впевнено крокуй у майбутнє, нехай твій шлях осяє світло добра та удачі!

***

З Новим роком! Нехай кожен день цього року буде прикрашений посмішками рідних, а ночі наповнюються світлом щасливих та спокійних снів. Бажаю неймовірно позитивних вражень!

Фото: pixabay.com

***

Бажаю, щоб у Новому році твоє життя було таким яскравим і казковим, як святкова ялинка! Щасливого свята та найкращого року!

***

З Новим роком! Щастя, радості та здоров'я в кожний куточок дому. Нехай кожен день несе усмішку, нехай дарує тепло в серці та вогники в очах. Щоб кожен момент був для тебе немов казка. Миру, тепла, незабутніх хвилин у колі друзів та рідних. Віримо, що у Новому році настане найщасливіший момент нашої Перемоги!

Читайте також: Настане ще не скоро: коли святкують Новий рік Зеленого Дерев'яного Дракона 2024.

Фото: pixabay.com

***

З новим світанком Нового 2024 року! Нехай у житті твоєму будуть лише радість і тепло. Бажаємо миру, ніжності та світла, щоб свято в серці не стихало. Здоров'я міцного, щоб у твоїй долі кожен день був як подарунок!

***

З Новим роком! Бажаю миру в серці, невичерпної енергії, перемог у всіх справах та втілення заповітних мрій. Нехай Новий рік принесе все, що хочеться, нехай він буде чарівним, неповторним і найкращим.

Фото: pixabay.com

***

Нехай Новий рік-2024 принесе тепло, світло та спокій, а в серці панує сила і віра. Бажаємо, щоб перемога та мир настали якнайшвидше. Нехай кожен день буде безпечним та спокійним. Бажаємо, щоб війна скінчилася, щоб повернулося свято, щоб настало мирне та щасливе життя!

***

З Новим Роком, друзі, нехай він приносить зміни та дарує велику Перемогу! Будьте міцними та дружними у цей непростий час. Нехай мир повернеться, як світанок уранці!

Читайте також: Не можна одружуватися та змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році.

Фото: pixabay.com

***

З Новим роком! Нехай закінчиться війна, небеса стануть безхмарними та мирними над нашою Україною. Бажаємо, щоб гармонія панувала в сім'ї, а серця були сповнені любов'ю та злагодою. Нехай кожен день приносить позитивні зміни, веде до стабільності та процвітання!

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня