Лайм

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку купатимуться у коханні на День святого Валентина

Зірки прихильні до цих щасливчиків

14 лютого у світі відзначають найромантичніше свято – День святого Валентина. Кожному хочеться, щоб воно було зігріте теплом кохання, і астрологи розповіли виданню Bustle, яким знакам Зодіаку в цьому особливо пощастить.

Читайте також: Як прикрасити нігті на День закоханих: добірка красивих дизайнів із сердечками.

Фото: Getty Images

Телець

Зірки та планети вишикувалися так, щоб у День святого Валентина Тельці змогли сповна насолодитися коханням. У романтичній сфері ви розквітаєте, але також відчуєте багато платонічної любові - до вас будуть прихильні колеги, друзі та знайомі.

У самотніх Тельців можуть виникнути нові зв'язки, які переростуть у щось велике та значуще. Однак не погоджуйтеся на будь-кого. Оскільки Місяць і Юпітер знаходяться у вашому знаку, наповнюючи особливою емоційністю та бажанням швидких змін, вам краще погоджуватися на побачення з холодною головою.

Рак

У Раків День святого Валентина буде дуже пікантним і незабутнім. Сонце у Водолії створює пристрасний настрій, а оскільки Венера активує вашу сферу стосунків, день буде багатообіцяючим для кохання.

Сфокусуйтеся на чесному спілкуванні, яке допоможе вам з партнером зняти маски та стати ближчими. Якщо ви самотні, розгляньте можливість використання додатки для знайомств: технічно-орієнтований Водолій обіцяє вам успіх онлайн.

Читайте також: Китайський новий Рік Дракона на порозі: яким знакам Зодіаку він принесе щастя.

Лев

У День святого Валентина Леви відчують любов звідусіль. Незалежно від вашого статусу стосунків, вас оточать турботою та обожнюванням. Однак будьте уважні до свого партнера та подаруйте йому рівноцінну увагу – тоді неймовірний вечір вам гарантований.

Якщо у вас немає планів на День закоханих, не поспішайте додому. Венера зараз активізує вашу чарівність, а це означає, що на роботі або в компанії може назрівати романтика.

Скорпіон

Успіх на боці Скорпіонів у цей День святого Валентина. Скористайтеся всіма перевагами, освідчуйтеся у коханні та призначайте побачення, про які давно мріяли.

Енергія самотніх представників знаку кипітиме і привертатиме загальну увагу. Оскільки Уран, Юпітер і Місяць знаходяться у вашому сьомому будинку партнерства, ви можете виявити кілька таємних шанувальників, а також отримати зізнання звідти, звідки ніколи не очікували. Якщо ж у вас уже є кохана людина, ваш магнетизм допоможе їй розкритися з несподіваного і дуже привабливого боку.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які не вибачають зрад і не дають другого шансу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень