Лайм

Лавандовий манікюр став головним трендом весни 2024 року: фото модних нігтів

Побалуйте себе яскравим нейл-артом

Весною як ніколи хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій за допомогою яскравих фарб. Тим паче, що для багатьох дівчат похід у салон краси на манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже експериментували з тілесним манікюром, цього разу оберіть лавандовий. theLime зробив добірку з актуальними дизайнами.

Читайте також: Який вигляд мають головні тренди манікюру на весну 2024 року: фото.

Лавандовий колір приваблює дівчат своєю ніжністю, спокоєм та легкістю. Цей відтінок чудово поєднується з будь-яким іншим кольором, а також підходить для довгих та коротких нігтів.

Фото: instagram.com/siennaegaia

Якщо ви хочете урізноманітнити однотонне покриття, зробіть трендові глазуровані або, як їх ще називають, хромовані нігті. Для цього покриваємо нігті гель-лаком, а зверху наносимо спеціальну пудру або, як її ще називають, втирку.

Фото: instagram.com/sarah_george_frank

Фото: instagram.com/bebeautiful_india

З лавандовим відтінком можна зробити оригінальний французький манікюр. Основу нігтя покриваємо лавандовим, а кінчик – синім. Такий дизайн можна урізноманітнити стемпінгом або намалювати від руки невеликі деталі.

Фото: instagram.com/nails_by_lauracord

Ще один варіант френча – основну частину нігтів покриваємо лавандовим кольором, а декілька – напівпрозорим гель-лаком та малюємо кінчик білим та лавандовим.

Фото: instagram.com/nailedbylizz.g_

Читайте також: Весняний тренд манікюру, колір якого підкорює модниць у всьому світі: фото.

Також французький манікюр із лавандовим кінчиком можна прикрасити лаком з блискітками або квітковими візерунками. Особливо красиво такий дизайн виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: instagram.com/jemmaelizabethbeauty

Фото: instagram.com/nailsbykatiedutra

Доповнити лавандовий манікюр можна стемпінгом - тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Наприклад, це можуть бути зображення сердечок або будь-які абстракції, листяні або квіткові візерунки.

Фото: instagram.com/beautybyholland_

Фото: instagram.com/artdecom

Фото: instagram.com/artdecom

Ще один варіант – лавандовий манікюр із сухоцвітами. Це висушені живі квіти та листя різних форм, кольорів та розмірів. Їх сушать і вирівнюють спеціальним чином, щоб вони могли щільно прилягати до нігтьової пластини та не заважати у повсякденних справах.

Фото: instagram.com/peachynails_an

На дуже довгих нігтях можна поекспериментувати та створити незвичний абстрактний візерунок, використовуючи лавандовий та рожевий відтінки. Доповнити його можна хаотичними точками або стемпінгом.

Фото: instagram.com/malgorzata_jankowska_indigo

Також можна поекспериментувати із різними малюнками на нігтях. Весною найчастіше модниць приваблює квіткова тематика, яка гарно виглядає у поєднанні з лавандовим манікюром.

Фото: instagram.com/beautytendernails

Фото: instagram.com/monika__nails

Фото: instagram.com/nails_by_daniellekatie

Цікаві новини для вас:

  1. Приталені силуети та елегантне взуття: як одягатися у стилі леді, який став трендом 2024 року.
  2. Які куртки носити весною 2024 року: сучасні тренди, які підкорюють модниць.
  3. Як виглядають наймодніші джинси 2024 року: один колір став найпопулярнішим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня