Лайм

Фінансові питання - їхній біль: астрологи назвали знаки Зодіаку, які постійно в стресі через гроші

Експерти пояснили, що призводить до таких ситуацій

На відміну від знаків Зодіаку, які вміють поводитися з грошима, є ті хто більше схильний до того, щоб швидко витрачати кошти. Які астрологічні символи часто зіштовхуються з фінансовим стресом та чим це пояснюється, розповіли фахівці порталу Bustle.

Читайте також: Обдурити їх майже неможливо: знаки Зодіаку, що не піддаються маніпуляціям.

Фото: unsplash.com

Телець

Цей знак, який підкеровується планеті Венера, обожнює вишуканість, і не збирається відмовлятися від неї навіть тоді, коли у нього немає грошей. Куди б він не пішов чи не поїхав, він хоче отримати найкраще, і часто через це жертвує майбутнім, беручи з собою картку.

Телець - той символ, який піддається почуттям, тому йому важко відмовити, коли справа доходить до якихось покупок. Тельці схильні до того, щоб набратися боргів і, як наслідок, переживати фінансовий стрес.

"В якийсь момент він може пообіцяти собі дотримуватися запланованого бюджету, однак вже зовсім скоро це завадить йому отримати бажане, - каже астролог Бабс Ченг. - Однак інша сторона ситуації така: коли Тельці не будуть готові витратити ні копійки, навіть якщо вона у них буде. Вони можуть години обдумувати всі "за" і "проти", якщо будуть сумніватися у правильності рішення. В усіх своїх діях представники цього знаку прагнуть відчувати стабільність та бути фінансово забезпеченими".

Діва

Цей знак підкеровується планеті Меркурій, що означає, що стрес і переживання практично закладені в його ДНК. Також, за словами Ченг, цей Зодіак є доволі обережним та аналітичним, не схильним до ризику.

"І якщо мова зайде про фінанси, Діва тут же почне переживати. Коли ви заговорите з ними, наприклад, про інвестування, ймовірно, вони відчують деяку стурбованість та схвильованість. Навіть якщо ця тема їм буде цікавою, вони, скоріше за все, відмовляться, адже будуть боятися починати щось нове, - говорить експерт. - Часто представники цього знаку живуть від зарплати до зарплати, нерідко також буває і так, що вони обтяжуються боргами".

Тим не менше, Діви - це той знак, який чітко планує свої кроки, і знає, що потрібно зробити, щоб досягнути фінансових цілей. Просто їм потрібно трохи більше часу, щоб реалізувати задумане.

Читайте на тему: Їм важко зберігати спокій: астрологи назвали найтривожніші знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Козеріг

Цей знак підкеровується планеті Сатурн - планеті відповідальності та довголіття. Саме тому представники даного символу завжди будуть прагнути покращити свій фінансовий стан. Вони будуть відчувати стрес, коли їхні інвестиції не приносять очікуваних прибутків, і хоча Козеріг може не видавати своє занепокоєння, це зовсім не означає, що всередині він не має переживань чи стресу.

"Щоб почувати себе більш стабільно та впевнено, Козеріг часто може затриматися в офісі або брати додаткові зміни. Для них відповідь на фінансові проблеми заключається у тому, щоб заробити більше, і вони зроблять багато що, аби досягнути цього", - підсумовує спеціаліст.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень