Лайм

Все розуміють без слів: які знаки Зодіаку мають вроджену здатність відчувати емоції оточуючих

Вони стають чудовими друзями та психологами

Якщо вірити астрологам, деякі знаки Зодіаку мають надзвичайно добрі серця, а також дуже гарно розуміють емоції інших людей. Їх називають емпатами, а їхня вроджена здатність до співпереживання робить їх чудовими друзями та психологами. Ресурс Astrotalk розповів, про які знаки йдеться.

Читайте також: Після 40-50 років: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку схильні до пізнього шлюбу.

Фото: Getty Images

Рак

Раками управляє дбайливий і співчутливий Місяць, тому представники цього знаку очолюють рейтинг найчутливіших. Завдяки своєму розвиненому емоційному інтелекту Раки інтуїтивно розуміють потреби та почуття інших. Поряд із ними завжди стає спокійніше і легше, адже своєю турботою вони створюють навколо людини комфортний і безпечний простір для вираження емоцій.

Риби

Рибом керує планета духовності Нептун, тому представники цього знаку легко вловлюють навколо себе найменші зміни настроїв і почуттів. Вони відчувають глибокий зв'язок з емоціями інших, вміють слухати і завжди готові запропонувати підтримку і втіху тим, хто цього потребує.

Читайте також: Приховують правду: які знаки Зодіаку вдають щастя, коли на душі погано.

Терези

Терези, якими керує планета кохання Венера, мають природний талант розуміти емоції та керувати ними. Їхнє вроджене почуття справедливості дозволяє їм долати складні емоційні ситуації з соломоновою мудрістю та співчуттям. Терези прагнуть гармонії і рівноваги у всіх відносинах, що робить їх неймовірно чуйними друзями.

Діва

Діви, планетою-покровителем яких є Меркурій, дивують своєю проникливістю. Комусь вони можуть здатися стриманими та беземоційними, але представники цього знаку вловлюють найтонші емоційні сигнали оточуючих. Також для них характерне щире бажання допомогти іншим, і поради Дів відрізняються практичністю та доречністю.

Читайте також: Їм загрожує вигорання: яким знакам Зодіаку потрібно більше піклуватися про себе.

Скорпіон

Рейтинг найчутливіших людей замикає Скорпіон. Незважаючи на свою репутацію маніпуляторів, представники цього знаку вміють глибоко співчувати, особливо тим, хто їм дорогий. Скорпіони вміють співпереживати іншим на глибокому рівні, без засудження. Це робить їх надзвичайно відданими друзями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі