Лайм

Після 40-50 років: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку схильні до пізнього шлюбу

Експерти поділилися поясненнями про характери цих символів

Найкращий вік для шлюбу визначити важко, оскільки це питання залежить від врахування багатьох факторів та життєвих цілей. Різні знаки Зодіаку по-своєму розуміють концепції любові та партнерства, зобов'язань перед другою половинкою.

І якщо одним потрібно лише кілька яскравих романтичних моментів, аби зрозуміти, що вони знайшли ту людину, яку шукали, то іншим можуть знадобитися на це роки. Астрологи, які раніше розповіли, хто по гороскопу найменше схильний до розлучень, цього разу поділилися, які символи укладають шлюб у вже зрілому віці. Відповідну інформацію публікує портал Collective World.

Читайте також: Приховують правду: які знаки Зодіаку вдають із себе щасливих, коли на душі погано.

Фото: unsplash.com

Діва

Це неймовірно працьовитий та організований знак, який віддає перевагу критичному мисленню, навіть тоді, коли справа стосується любові. Діви віддані своїй роботі та докладають чимало зусиль, аби досягти успіху в кар'єрі. Саме з цієї причини вони не будуть поспішати із шлюбом, і, можливо, наважаться на подібний крок ближче до сорокарічного віку.

Тим не менше, коли представник цього символу відчує, що повністю відданий серцем своєму партнеру та готовий бути з ним у стосунках і надалі, то він з радістю узаконить ці відносини та створить сім'ю.

Скорпіон

Коли справа стосується справжнього кохання, то Скорпіон є пристрасним, злегка скептичним та навіть трохи божевільним. Він в першу чергу звертає увагу на конкретні дії, аніж на емоції та почуття. Тому партнерові такої людини знадобиться трохи терпіння, аби зрозуміти мову її любові та знайти з нею спільну мову.

Скорпіони за своїм характером є добрими друзями, однак у стосунках можуть демонструвати ревність та недовіру до коханої людини, якщо для цього будуть причини. Тому коли представники цього символу наважаться на одруження, то, дуже ймовірно, це станеться точно не у юному віці. За прогнозами астрологів, укласти шлюб цей знак Зодіаку захоче ближче до 50 років.

Читайте на тему: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які з роками стають ще привабливішими.

Фото: unsplash.com

Козеріг

А цей знак має унікальну здатність демонструвати терпіння, самоконтроль та співчуття, що помітно відрізняє його серед інших. Він - цілеспрямований та усвідомлює свої цілі, готовий зробити чимало задля реалізації успіху у своєму житті. Тому представники цього символу не поспішають укладати шлюб. Ймовірно, вони одружаться у віці 40 років, і за умови, що вже досягнуть деяких поставлених цілей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки