Лайм

1 квітня починається ретроградний Меркурій: як він позначиться на знаках Зодіаку

Гороскоп на 1-24 квітня

З 1 по 24 квітня 2024 року планета Меркурій буде рухатися назад по своїй орбіті. Цей період називають ретроградним Меркурієм, і в астрології він має велике значення. Вважається, що він особливим чином впливає на людей: плутає їх, провокує непорозуміння та невдачі у нових починаннях.

Ресурс Collective World розповів, як на різні знаки Зодіаку вплине перший ретроградний Меркурій 2024 року.

Читайте також: Усе розуміють без слів: які знаки Зодіаку мають вроджену здатність відчувати емоції інших.

Фото: Getty Images

Овен

На Овнів у період ретроградного Меркурія чекає розчарування, оскільки представникам цього знака подобається рух уперед. Відсутність бажаного ривка зробить Овнів дратівливими та уїдливими, але якщо їм вдасться зосередитися, за цей пасивний час вони зможуть накопичити необхідні ресурси для досягнення цілей.

Телець

Тільцям доведеться будувати плани фінансового характеру. Як тільки ретроградний Меркурій закінчиться, у них буде чудова нагода діяти і насолоджуватися суттєвим розвитком. Якщо ж ви шукаєте підвищення по службі або нову роботу, зберіть всю інформацію зараз, закладіть фундамент і ви будете готові перейти на наступний рівень.

Близнюки

Ретроградний Меркурій у квітні 2024 року внесе плутанину у життя Близнюків. Подумайте, перш ніж говорити, двічі перевірте свої повідомлення та пошту перед відправкою. Будьте обережні, щоб ваші слова не сприйняли неправильно, і самі не поспішайте вірити всьому, що чуєте.

Рак

У квітні Раки стануть дуже прискіпливими через ретроградний Меркурій. Будь-яка дрібниця, яка йде врозріз із вашими бажаннями, викликатиме роздратування. Замість того, щоб кидатися звинуваченнями, зосередьтеся на тому, щоб самим робити все правильно.

Читайте також: Старіють як гарне вино: які знаки Зодіаку з віком стають привабливішими.

Лев

Левам ретроградний Меркурій принесе довгоочікуваний перепочинок. Вони зможуть зупинитися, щоб поміркувати і проаналізувати все важливе у житті. Переконайтеся, що всі матеріальні справи в порядку, а потім присвятіть цей час допомозі іншим. Ви здатні бачити суть справ під час ретроградності, чого не можуть зробити багато інших знаків. Утримайтеся від великих покупок або рішень.

Діва

Ретроградність Меркурія найбільше вплине на Дів на роботі, а непорозуміння може вилитися в агресію та конфлікти. Захистіть себе від цього, перевірте все до того, як почнеться проблемний період. Двічі та тричі перевірте свою роботу, перш ніж її здати.

Терези

Ретроградний Меркурій вдарить по самооцінці Терезів. Вона похитнеться, і ви відчуєте втрату рівноваги. Найкраще, що можна зробити під час цього періоду — уникати будь-якої діяльності, яка привертає увагу до ваших фізичних якостей. Натомість зосередьтеся на нефізичних питаннях, наприклад, на розвитку хобі чи нових навичок.

Скорпіон

Упродовж цього ретроградного сезону Скорпіонам загрожує емоційна катастрофа. Ваш здоровий глузд може відійти на другий план порівняно з емоціями. Якщо ви не будете обережні, ви проговоритеся про те, про що вам слід було б мовчати.

Читайте також: Після 40-50 років: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку схильні до пізнього шлюбу.

Стрілець

Якщо вам потрібно подорожувати в цей час, просто переконайтеся, що ви добре підготовлені. Будьте готові до затримок та скасування поїздок, глухих кутів, втрати багажу та інших проблем. Якщо ви можете перенести зустріч, зробіть це. Якщо ні, запасайтеся терпінням, тому що воно вам знадобиться.

Козеріг

Козерогам у період ретроградного Меркурія не радять щось купувати, продавати, оновлювати чи орендувати. Інакше є ризик помилок, які можуть коштувати вам грошей. Якщо у вас вже заплановані важливі починання на цей час, перевірте ще раз всі документи і попросіть когось їх переглянути.

Водолій

Відносини Водоліїв стануть головною мішенню для ретроградної енергії Меркурія. Якщо ви не будете обережними, у різних життєвих ситуаціях може розвернутися справжня драма. Намагайтеся зберігати спокій, перевіряйте інформацію, не рубайте з плеча під час спілкування з близькими.

Риби

Ретроградний Меркурій завадить Рибам логічно мислити та планувати практичні речі. Вони будуть занурені в мрії та пасивні. Якщо є можливість, у цей час краще зменшити робоче навантаження, взяти відпустку та відпочити.

Дізнайтеся також, яким знакам Зодіаку треба більше про себе піклуватися.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень