Лайм

Справи покращаться: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця квітня

Вони отримають нагороду за свої добрі справи та старанність

1 квітня розпочався ретроградний Меркурій – період, який для деяких знаків Зодіаку буде випробуванням аж до 24 квітня. Але астрологи стверджують, що в цей час успіх повернеться обличчям до представників трьох знаків. Докладніше про це розповів портал Collective World.

Читайте також: Три знаки Зодіаку зроблять великий кар'єрний стрибок цієї весни..

Фото: Getty Images

Близнюки

У квітні Близнюки, яких несправедливо образили заздрісні люди, можуть отримати компенсацію, досягти достатку та успіху. Ваша сильна воля та наполегливість у боротьбі з моральними недолікми інших підвищили вашу стійкість. До кінця місяця буде шанс зібрати плоди своєї праці. Незважаючи на всю важку роботу, очікуйте, що ви станете магнітом для благословень долі та непередбачених фінансових доходів. Ті, хто намагається відвернути вас від вашої насилу зароблену радість, залишаться ні з чим.

Стрілець

З початку весни Стрільцям доводилося неодноразово підлаштовуватись під обставини, і часом це було болісно. Настає час, коли ви зможете залишити позаду токсичні відносини, як в особистому житті, так і на роботі. Кінець квітня - сприятливий період, коли ви можете впустити у своє життя нове кохання або кар'єрні можливості. Незважаючи на весь біль, який ви подолали, ви будете сприйнятливими до гарної карми, яка покращить ваше особисте життя та фінанси.

Читайте також: Амур вже готує стріли: весна-2024 подарує неймовірне кохання трьом знакам Зодіаку.

Терези

Довгий час Терези були дбайливими, добрими та уважними, допомагали іншим, заспокоювали їхні серця та розум. Хтось відповів подякою, а хтось відплатив за доброту жорстокістю, байдужістю та небажанням чути вашу точку зору. Настав час Всесвіту збалансувати ваше життя. Позитивна карма віддчить вам за все добро, яке ви зробили для інших. Обов'язково зосередьтеся на турботі про себе у квітні, адже ви заслуговуєте на м'якість і співчуття.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт