Лайм

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Придивіться варіант модного луку

Тваринні принти – тренд, який ніколи не виходить із моди. Він то зникає на фоні інших тенденцій, то знову з'являється на обрії у колекціях світових брендів. Щоб створити стильний образ, можна поекспериментувати з леопардовим манікюром або додати в свій гардероб одяг, взуття та аксесуари з таким принтом. theLime розбирався, з чим його поєднує переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, підприємець та блогер Даша Квіткова.

Читайте також: Шкіряні штани – модне придбання цієї весни: із чим їх поєднує Даша Квіткова.

Як і багато українських інфлюенсерів, Квіткова має свій власний стиль і намагається слідувати модним трендам. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних та стрітстайл луках, так і образами зі зйомок та різних заходів.

Фото: instagram.com/kvittkova

Днями вона опублікувала серію фото та відео, на яких продемонструвала образ у джинсах із леопардовим принтом. Вона обрала широкі штани з низькою посадкою, які вільно сидять на фігурі та ніяк не обмежують комфорт, але водночас надають образу нотку розслабленості та невимушеності. Важлива деталь – низ штанів із необробленим краєм, які блогер підвернула.

Фото: instagram.com/kvittkova

Леопардові штани Квіткова доповнила чорним топом, а також піджаком оверсайз із тонким ременем на талії, щоб підкреслити її. Завершували образ кеди, шкіряна сумка та сонцезахисні окуляри.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Daria Kvitkova(@kvittkova)

Читайте також: Осадча, Джамала, Ребрик та інші зірки у леопардовому вбранні закликали дати Україні танки: фото.

Зазначимо, що образи з анімалістичними принтами не слід перевантажувати. Якщо ви вибираєте леопард як акцентну деталь у своєму образі на верхньому одязі, сумці або сукні, то решту одягу краще підібрати в нейтральних відтінках: бежевих, чорних, білих або сірих.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Навесні та влітку з леопардовими штанами можна створити багато стильних луків, підібравши різне взуття та аксесуари. Такі образи підійдуть як на кожен день, так і для святкових заходів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А якщо ви любите експериментувати, речі з леопардовим принтом можна поєднувати з червоним відтінком - ще одним трендом 2024 року. Вийде стильний і яскравий образ, в якому ви точно виділятиметеся з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото.
  2. Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки.
  3. Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину