Лайм

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Ідеї стилізацій від української блогерки

В останні роки жіночі шкіряні штани пережили значне піднесення, перетворившись з нішевого модного тренду на універсальний елемент гардеробу, який у 2024 році використовують модниці по всьому світу, в тому числі й в Україні. theLime заглянув в Instagram відомої української інфлюєнсерки Даші Квіткової, щоби показати вам кілька її образів для натхнення.

Читайте також: Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць.

Цієї весни знову актуалні прямі шкіряні штани - вони є у весняному гардеробі й інста-блогерші. Цей нестаріючий силует створює елегантний і витончений образ, особливо в поєднанні з сорочкою вільного крою і піджаком-оверсайз.

Фото: instagram.com/kvittkova

Стильним доповненням, як показує Квіткова, можуть стати черевики у ковбойському стилі на широкому стійкому підборі та гострим носком.

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова найчастіше вибирає шкіряні штани з високою посадкою. Модниці люблять їх за зручну посадку та ретро естетику. До того ж така модель подовжує ноги та підкреслює талію, створюючи відточений та жіночний силует.

Фото: instagram.com/kvittkova

Незважаючи на те, що чорний колір і гладка тканина залишаються класичним варіантом шкіряних штанів, цього сезону дизайнери пропонують безліч інших відтінків і текстур. Блогерка показує, що коричневі шкіряні штани добре поєднуються з білим лонгслівом та довгим пальтом шоколадного кольору фасону оверсайз.

Фото: instagram.com/kvittkova

Ще один варіант стилізації шкіряних штанів – з курткою з еко-шкіри. Вони мають органічний виглад у тандемі із спорідненим за стилем верхнім одягом. У такому аутфіті можна вирушити на прогулянку у прохолодний весняний день.

Фото: instagram.com/kvittkova

Поєднання шкіряних штанів чорного кольору з піджаком і футболкою в тон створює стильний ансамбль, що випромінює впевненість та вишуканість.

Читайте також: Екстремальна довжина і підвороти: головні тренди у джинсах, на які варто звернути увагу.

Фото: instagram.com/kvittkova

Шкіряні штани з широкими штанинами цього весняного сезону стали модною альтернативою класичним прямим фасонам. Для тих, хто обирає саме таку модель, пропонуємо надихнутись цікавою стилізацією від Даші Квіткової. Блогерка підібрала шкіряний корсет та босоніжки з довгими шнурками, які обв'язала навколо ніг, зафіксувавши штанини.

Фото: instagram.com/kvittkova

Раніше Леся Нікітюк показала ретро-фасон джинсів, який знову став популярним серед модниць: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою