Лайм

Нігті кольору перлів – витончений тренд 2024 року: модні ідеї для випускного

Такий дизайн підкреслить жіночний образ

Багато модниць вже підібрали те саме ідеальне вбрання на випускний вечір. А щоб доповнити образ, необхідно подбати про деталі: макіяж, зачіску і, звичайно ж, манікюр. theLime зробив для вас добірку з перламутровим манікюром, який ідеально підійде для такого свята.

Читайте також: Який манікюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат.

Нігті кольору перлів або перламутровий манікюр вже був популярний у модниць у 1990-х роках, а в 2023-му знову повернувся в тренди. Для такого покриття характерно використання ніжної нюдової основи та додавання поверх неї перламутрової втирки або лаку, що створює унікальний сяючий ефект. Перламутровий манікюр припав до смаку багатьом знаменитостям, серед яких Ванесса Хадженс і Сідні Суїні, а також Хейлі Бібер.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Такий нейл-арт ще часто називають глазуровані нігті або "нігті глазурований пончик". Можна вибрати бежевий, молочний, шоколадний або рожевий перламутр. А якщо ви хочете виділитися з натовпу, доповніть їх технікою омбре, яка створюватиме ефект розмитого френча.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите класику, зробіть на випускній нігті кольору перлів та французький манікюр. Це один із найпоширеніших і найпопулярніших видів дизайну нігтів. Для цього нігтьову пластину покриваємо неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця наносимо білий колір. Щоб завершити образ, наносимо втирку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни в модному кольорі.

Такий перламутровий дизайн гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Урізноманітнити нігті кольору перлів можна розмитим візерунком, що нагадує мармур. Такий мармуровий манікюр ефектно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також перламутровий манікюр можна прикрасити стразами, намистинами або навіть перлами. Такі об'ємні прикраси на нігтях доповнять ваш святковий образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо хочете поекспериментувати, попросіть майстра використовувати втирку, яка буде переливатися різними відтінками – тобто з ефектом хамелеону.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Міні з воланами та бермуди: стилістка назвала найгарячіші тренди сезону.
  2. Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний.
  3. Пора готувати літній гардероб: які фасони та кольори будуть в моді цього літа.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину