Лайм

Даша Квіткова показала ніжну сукню із зав'язками у найпопулярнішому кольорі літа: як її носити

Така сукня має бути в гардеробі кожної модниці

Літо у дівчат асоціюється із сарафанами, сукнями різної довжини та спідницями, а також короткими шортами, які можна незвично стилізувати. Тому напередодні нового сезону багато хто з нас вирішив переглянути свій гардероб і доповнити його трендовою сукнею. theLime розбирався, з чим її поєднує переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, підприємиця та блогерка Даша Квіткова.

Читайте також: Час готувати літній гардероб: які фасони та кольори будуть у моді цього літа.

Як і багато українських інфлюенсерів, Квіткова має свій власний стиль і намагається слідувати модним трендам. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних та стрітстайл луках, так і образами зі зйомок та різних заходів.

Днями вона опублікувала у своєму блозі відео, як збирається. Для повсякденного луку блогерка вибрала коротку білу сукню з об'ємними рукавами, завищеною талією та акцентними зав'язками на спині. Саме вони надають вишуканості та романтичності образу, роблячи його більш жіночним та привабливим.

Зазначимо, що модель виконана з льону – тканини, в якій буде зручно навіть у найспекотніші дні. Крім того, всі відтінки білого – колір кокосового молока, екрю та колір вершкового масла – зараз у трендах.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024: ідеї для стилізації.

Даша Квіткова продемонструвала на відео, що таку сукню можна поєднувати з різним літнім взуттям. Наприклад, з відкритими босоніжками коричневого відтінку, які ще називають "сандалі дідуся" або рибальські сандалі.

Другий варіант – із білими кедами. Такий образ буде не менш трендовим, але більш спортивним. І останній варіант – із бежевими лоферами.

Свій лук Квіткова доповнила лаконічною зачіскою, сонцезахисними окулярами та невеликою сумкою незвичної форми.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Daria Kvitkova (@kvittkova)

Цікаві новини для вас:

  1. Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону.
  2. Мінісукні, в яких ви будете найяскравішою зіркою випускного вечора: добірка актуальних фасонів.
  3. Який манікюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат.

Новини партнерів

Читайте також

Бачив лише на фото: Слава Дьомін розповів про відсутність батька у своєму житті

Український інтерв'юер та ведучий Слава Дьомін поділився старим фото, на якому зображено його батька, якого він ніколи не бачив наживо

Як правильно пасинкувати баклажани і чим підживити їх під час цвітіння

Для кращого росту баклажани потрібно пасинкувати – відео, як це робити і чим обробити рослини в період цвітіння у червні

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні