Лайм

Леся Нікітюк показала фасон сукні, який знову в тренді: ідея літнього образу

Поекспериментуйте із луками

Спекотне літо повністю вступило у свої права, тому багато модниць вже почали оновлювати свій гардероб трендовими речами та взуттям. І якщо ви вже приглянули легкі сарафани на сезон, зверніть увагу на сукню зі спущеними плечима. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим її поєднує популярна телеведуча Леся Нікітюк.

Читайте також: Костюмний жилет носять із джинсами, спідницями, шортами: ідеї стильних образів на літо 2024.

Ведуча стежить за модою та має свій власний стиль, а також ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у трендових образах із різних заходів, відпочинку та повсякденного життя.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нещодавно Леся Нікітюк опублікувала декілька знімків із прогулянки. Для розслабленого образу вона вибрала чорну сукню зі струмуючої тканини з принтом у горошок. Родзинка вбрання – спущені плечі, які зараз у тренді, а також великий розріз спереду та волани на спідниці.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Свій образ Леся Нікітюк доповнила короткою чорною курткою з деніму, а також кедами табі – сучасною варіацією традиційного японського взуття з роздвоєним носком. Таке взуття має поділ між великим та рештою пальців ноги і нагадує "рукавицю" для стопи.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Спущені плечі – великий тренд весни 2024 року: з чим носити такий одяг.

Доповнити лук телеведуча вирішила легким мейком і зібраним у низький пучок волоссям, масивним браслетом, непомітними прикрасами, невеликою сумкою-саквояжем, а також сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Зазначимо, що спущені плечі те, що в англійській мові називають "take-off shoulder" або просто "shoulder off" завжди були на подіумах, а в 2024 році речами з такою деталлю можна доповнити повсякденні літні луки. Сукні зі спущеними плечима можна носити з відкритим взуттям: сандалями, слінгбеками, босоніжками на високих підборах, а також з балетками в сіточку.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Цікаві новини для вас:

  1. Мотузкові сандалі та желейні босоніжки: як виглядає модне взуття на літо 2024 року.
  2. Тренди зачісок на 2024 рік: зірковий стиліст назвав головні тенденції цього літа.
  3. Капрі повернулися в моду з 90-х: Надя Дорофєєва показала, як стилізувати трендові штани.

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки