Лайм

Спущені плечі – великий тренд весни 2024 року: з чим носити такий одяг

Поекспериментуйте з образами

З приходом весни багато модниць перебирають свої речі, щоб зрозуміти, яким одягом, взуттям та аксесуарами урізноманітнити свій гардероб. І якщо ви вже приглянули трендові легінси зі штрипками, зверніть також увагу на светри, сукні та лонгсліви зі спущеними плечима. theLime зробив невелику добірку, як носити такі речі у весняному сезоні.

Український дизайнер Андре Тан регулярно ділиться на своїй сторінці у соцмережі Instagram, що зараз у тренді. І серед іншого на піку популярності одяг зі спущеними плечима.

Читайте також: Сірий, блакитний, зелена шавлія: як виглядають наймодніші кольори весни.

"Цей тренд вже зараз полюбився багатьом і залишиться з нами цієї весни – це дуже красиво та сексуально!" – зазначив дизайнер у публікації.

Спущені плечі те, що в англійській мові називають "take-off shoulder" або просто "shoulder off" на подіумах, здається, завжди були. А у 2024 році такими речами можна доповнити повсякденні луки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для повсякденних образів придивіться білий светр зі спущеними плечима. До речі, одяг білого кольору також у трендах весни на думку Андре Тана. Надягайте такий верх із чорними джинсами або брюками прямого крою та взуттям на високих підборах. Доповнити лук можна місткою сумкою.

Фото: pinterest.com

Також у тренді total black. Пригляньте штани з еко-шкіри та чорний светр зі спущеними плечима, а доповнити образ можуть трендові кеди та сумка незвичної форми.

Фото: pinterest.com

Для повсякденного, але водночас жіночного образу пригляньте чорний лонгслів зі спущеними плечима. До нього підберіть плісировану спідницю міді кольору латте. Доповніть лук замшевими ботильйонами на високих підборах та невеликою сумкою.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Які куртки носити навесні 2024 року: сучасні тренди, які підкорюють модниць.

Кофти та светри зі спущеними плечима можна носити і з короткими спідницями. Пригляньте модель з натуральної шкіри, замші або спідницю незвичного крою з різними декоративними елементами. Доповніть образ високими чоботами та мініатюрною сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також речі зі спущеними плечима можна поєднувати із джинсами. У холодну погоду зверху можна накинути піджак, тренч або пальто.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для створення романтичного образу пригляньте довгу трикотажну сукню зі спущеними плечима. Вона може бути в довжині як міді, так і максі. Вибирайте базові відтінки: білий, чорний, сірий, бежевий – з якими поєднуються практично будь-яке взуття та аксесуари.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А якщо ви любите довжину міні, пригляньте сукню зі спущеними плечима в ультракороткій довжині. Доповнити її можна ременем контрастного кольору, щоб підкреслити лінію талії, а також високими чоботями та невеликим клатчем або крос-боді.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Ліндсі Лохан показала елегантний тренд манікюру, який підкорює модниць в усьому світі: фото.
  2. Незвичайний тренд 2024: стиліст показала, як модниці прикрашають свої сумки.
  3. Приталені силуети та елегантне взуття: як одягатися у стилі леді, який став трендом 2024 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день