Лайм

Тренди зачісок на 2024 рік: зірковий стиліст назвав головні тенденції цього літа

Наймодніші стрижки для жінок

Перед новим сезоном дівчата оновлюють не лише гардероб, а й зачіску, ґрунтуючись на тренди. Британський зірковий стиліст Люк Хершесон, який працює над образами Дуа Ліпи та Емілі Ратаковські, назвав головні тенденції у зачісках, на які варто звернути увагу влітку 2024 року.

Чубчик у ковбойському стилі

За словами стиліста, цього літа буде актуальним ковбойський стиль, що має порадувати поціновувачів таких образів. Цього сезону повертається чубчик-шторка, але тепер він матиме "м'які, більш рівні обриси", що "краще поєднується з природними текстурами". Він пасуватиме володаркам і короткого, і довгого волосся.

Читайте також: Каре – великий тренд 2024 року: який вигляд мають наймодніші варіанти зачіски.

Фото: instagram.com/cervandohair

Фото: instagram.com/scottkinghair

Боб у стилі old money

Стрижка боб в моді вже давно, і 2024 року ми її знову побачимо. Якщо минулого року більш популярним був строгий боб, то цього сезону актуальні пишні варіанти в стилі old money.

"Боб у стилі old money ідеально підходить для тих, хто підстригся і не хоче знову робити суперкоротку стрижку", - сказав Хершесон виданню Who What Wea.

Фото: instagram.com/ernestocasillas

Фото: instagram.com/hoskelsa

Дитячі кіски

Тонкі кіски, як у Гейлі Бібер, стануть великим відкриттям цього літа. Існує багато способів зробити зачіску з дитячими кісками

"Заплетіть дві передні частини волосся і зав'яжіть їх внизу. Це дозволить прибрати волосся від обличчя і додати трохи руху в передні частини волосся, яке може згладитися від дотику до вуха, - каже стиліст. - Вони ідеально поєднуються з пляжними хвилями".

Читайте також: Темний шоколад і вершковий блонд: як виглядають трендові відтінки волосся 2024 року.

Фото: instagram.com/haileybieber

Фото: instagram.com/iamdodos

Стрижка середньої довжини

Стрижка середньої довжини стане ідеальним варіантом для тих, хто хоче відрізати довге волосся, не роблячи його занадто коротким, або для тих, хто вже зробив коротку стрижку і хоче її відростити.

"Для тих, хто наважився і зробив боб минулого року, іноді коротка стрижка не завжди подобається, і це абсолютно нормально, - каже Хершесон. - Хороші новини: стрижки середньої довжини знову в моді, і, відростивши боб, ви вже досягли цієї мети. Просто знайдіть стиліста, який допоможе трохи привести її в порядок, і незручна стадія відрощування перестане існувати".

Фото: instagram.com/fa.rm.er

Фото: instagram.com/emrata

Пляжні хвилі

Пляжні хвилі – вічна зачіска, до якої ми звертаємося щоліта. "Вона повертається щороку, і, чесно кажучи, немає нічого ганебного в тому, що пляжні хвилі повертаються знову і знову, - каже стиліст. - На щастя, зараз є безліч способів досягти такого образу, не виходячи на пляж".

Фото: instagram.com/jastookes

Фото: instagram.com/wendyrowe

Раніше відомий стиліст розповів, які стрижки та укладки візуально омолоджують обличчя.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати царське варення з порічок: вдалий рецепт для випічки

Відома українська фудблогерка Лілія Цвіт розповіла, як готує царське варення, для якого потрібні червона смородина, чорна смородина, малина і лимон

Як охолодити кімнату у спеку без кондиціонера: прості лайфхаки, доступні кожному

Як охолодити кімнату під час спеки, коли не працює кондиціонер і немає світла - розповідаємо прості лайфхаки

Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку

У липні 2024 року три знаки Зодіаку - Риби, Рак і Скорпіон - можуть отримати повернення минулих ситуацій, які доведеться вирішувати