Лайм

Джинсові бермуди – хіт сезона: як носити наймодніші шорти цього літа

Поекспериментуйте з образами

Літо у дівчат асоціюється із сукнями різної довжини та спідницями, а також короткими шортами, які можна незвично стилізувати. Тому напередодні нового сезону багато хто з нас вирішив переглянути свій гардероб і доповнити його джинсовими бермудами. theLime зробив для вас добірку і вирішив розповісти, з чим носити такий фасон.

Читайте також: Льняні шорти – порятунок у спеку: які фасони в моді цього літа.

Шорти-бермуди – це прямі або трохи розкльошені шорти, які раніше були на 7 см вище за коліно. Зараз таких строгих регламентів за довжиною вже немає: штанина може закінчуватися за 15 см до коліна, може досягати його середини або трохи нижче.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бермуди з'явилися на початку XIX століття як елемент військової форми, вони допомагали солдатам вільно пересуватися країнами із спекотним тропічним кліматом. Свою назву шорти отримали на честь Бермудських островів, куди під час Першої світової війни було висаджено англійський десант. Згодом ця модель перекочувала в жіночий гардероб і досі залишається актуальною.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Із такими шортами можна створити багато стильних образів. Наприклад, виберіть джинсові бермуди для повсякденного луку в офіс якщо у вас, звичайно ж, немає суворого дрес-коду. Доповніть їх топом чи майкою та білою сорочкою з бавовни чи мусліну – тканин, у яких не буде спекотно влітку. Завершіть образ непомітними прикрасами, сонцезахисними окулярами, чорним ременем з натуральної шкіри, місткою сумкою та двокольоровими балетками з чорним носком, тканинною окантовкою та маленьким бантиком спереду. Вийде стильний і водночас невимушений образ.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Капрі повернулися в моду з 90-х: Надя Дорофєєва показала, як стилізувати трендові штани.

Образ із шотами-бермудами з деніму та сорочкою можна доповнити відкритим взуттям на підборах, а також невеликим клатчем або сумкою крос-боді. У цьому вбранні можна вирушити на вечірку або на будь-який захід.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бермуди можна доповнити джинсовою курткою в стилі оверсайз. Одягайте шорти, базовий топ білого кольору, а зверху накиньте таку куртку. Завершіть лук сумкою-саквояжем та блакитними туфлями-човниками.

Фото: pinterest.com

Як відомо, у тренді джинси сірого кольору, тому можна придивитися на літо і бермуди такого відтінку. Надягайте топ із леопардовим принтом, джинсові шорти та рибальські сандалії або, як їх ще називають, сандалії діда.

Фото: pinterest.com

Якщо на вулиці прохолодно, бермуди можна носити із закритим взуттям, наприклад, лоферами та лонгслівами чи кардиганами. Такий образ підійде на кожен день.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що джинсові шорти-бермуди – це справді універсальна річ, яку можна носити як із футболками оверсайз та кросівками, так і з топами та елегантними босоніжками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Мотузкові сандалі та желейні босоніжки: який вигляд має модне взуття на літо 2024 року.
  2. Ідеї яскравого манікюру на короткі нігті: які дизайни зараз в моді.
  3. Тренди зачісок на 2024 рік: зірковий стиліст назвав головні тенденції цього літа.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Павліка влаштувала їхньому 3-річному сину-імениннику морську вечірку: відео

Молода дружина Віктора Павліка продемонструвала у мережі теплі сімейні кадри з вечірки у морському стилі на честь дня народження сина

Перший вихід у світ: Лілія Ребрик з'явилася на заході з тримісячною донечкою

Популярна телеведуча Лілія Ребрик поділилася у мережі фото з 3-місячною дочкою Аделіною на сімейному форумі з благодійною місією

Готуємо соковиту лазанью з домашнього тіста: покроковий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну лазанью з соусами Бешамель та Болоньєзе, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини