Лайм

Ідеї яскравого манікюру на короткі нігті: які дизайни зараз в моді

Розфарбуйте сірі будні

Літо у багатьох модниць традиційно асоціюється зі світлими та яскравими відтінками в одязі та манікюрі. І якщо ви вже робили перламутровий манікюр, що нагадує перли на нігтях, цього разу поекспериментуйте з незвичним дизайном. theLime зробив для вас добірку з яскравими нейл-артами на короткі нігті.

Читайте також: Який манікюр зробити у червні 2024 року: трендові відтінки та дизайни.

Влітку можна зробити яскравий дизайн із різнокольоровими ромашками. Це ідеальний варіант повсякденного манікюру для ніжних та романтичних дівчат або тих, чия душа бажає модних експериментів.

Фото: instagram.com/pop_polished

Ще один варіант дизайну на літо – у зеленому відтінку. Таке покриття можна доповнити оригінальним зображенням лайма. Його можна намалювати від руки або за допомогою стемпінгу тобто перенесення на нігтьову пластину за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/nailartbysig

Також на коротких нігтях гарно виглядатиме подвійний різнокольоровий френч. Класичний французький манікюр – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наносять білий колір. А влітку можна вибрати два яскраві відтінки для кінчика, наприклад, рожевий та червоний.

Фото: instagram.com/bhambnails

А якщо ви не знаєте, який відтінок вибрати, зробіть манікюр омбре або, як його ще називають, градієнтний це плавний перехід одного кольору в інший, межі між якими "розмивають". Цей дизайн може бути горизонтальним, вертикальним, діагональним, його роблять або на кожному нігті, або на одному або кількох розбавляючи таким чином однотонний манікюр.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Фото: instagram.com/amyle.nails

Читайте також: Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: вибір фото.

Ще один спосіб виділитися з натовпу зробіть вишневий манікюр на короткі нігті. Дизайн у вигляді маленьких соковитих ягід на одному чи двох нігтях створить літній настрій і дозволить урізноманітнити монохромний манікюр. Або можна зробити такий дизайн на всіх нігтях.

Фото: instagram.com/chalkboardnails

Також влітку можна зробити незвичний дизайн із хвилястими лініями. Покриваємо нігті напівпрозорим або тілесним гель-лаком, а зверху малюємо лінії насиченим відтінком, наприклад, яскраво-жовтим. Ще один варіант – робимо пастельний манікюр та лінії контрастного кольору.

Фото: instagram.com/imarninails

Фото: instagram.com/chalkboardnails

Ще одне сміливе рішення – нігті з аурою. Манікюр з аурою або, як його ще називають, аura nails увірвався у тренди у 2022 році у соцмережах TikTok та Instagram. На нігтях робимо малюнок у вигляді яскравих кіл з плавним переходом кольору (градієнт), що нагадує м'яке сяйво аури людини. Цей дизайн наповнений глибоким змістом і виглядає дуже стильно і загадково.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Цікаві новини для вас:

  1. Мотузкові сандалі і желейні босоніжки: який вигляд має модне взуття на літо 2024.
  2. Капрі повернулися в моду із 90-х: Надя Дорофєєва показала, як стилізувати трендові штани.
  3. Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори та дизайни зараз у моді.

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки