Лайм

Як носити прозору спідницю, яка стала трендом: цікаві ідеї стилізації

Урізноманітніть свої літні образи

У літньому гардеробі мають бути різні речі, які можна комбінувати між собою та складати стильні образи залежно від настрою та погодних умов. І якщо ви вже приглянули фасони максі-суконь та сарафанів, зверніть також увагу на прозорі спідниці. theLime вирішив докладніше розповісти про цей тренд.

Читайте також: Дружина Остапчука та Леся Нікітюк показали, як носити білу трендову спідницю: ідеї літніх образів.

Спідниця з прозорої тканини стала одним з головних трендів весни та літа 2024. Це може бути однотонна спідниця або прозора мереживна спідниця.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Щоб створити стильний образ, надягайте чорну прозору спідницю в горошок, білу базову майку, а зверху накиньте джинсову куртку. Доповнити жіночний лук можна мюлями на підборах "kitten heel" ("котячий підбор"), який також називають підбором-чарочкою. Вийде елегантний, але в той же час повсякденний образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант на прохолодніші дні – прозора спідниця з мережива, яку можна стилізувати з лонгслівами, об'ємними худі та світшотами. Доповніть такий образ кросівками на масивній підошві або трендовими з леопардовим принтом. А завершить образ невелика сумка-багет.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А якщо ви полюбляєте нестандартні образи, надягайте щільні джинси, а поверх прозору спідницю. Чергування прозорих та непрозорих тканин створює унікальний, вишуканий ефект, що демонструє багатошаровість та техніку mix & match.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com


Читайте також: Літній мінімалізм: стилістка показала ідеї стильних образів із брюками та спідницями.

Щоб створити офісний лук, якщо, звичайно, у вас немає суворого дрес-коду, одягайте чорну спідницю з прозорої тканини і доповніть її топом, а поверх накиньте чорний або сірий піджак оверсайз. Доповнити багатошаровий образ можна трендовими балетками або босоніжками на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Прозору спідницю, як правило, поєднують із щільним верхом. Можете поекспериментувати і заправити в неї класичну сорочку або футболку оверсайз чи залишити її незаправленою. Доповніть образ зручними мюлі та місткою сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо літо не балує спекотними днями, прозору спідницю можна поєднувати з вітровками та шкіряними куртками. Доповніть образ лонгслівом або водолазкою, а також сумкою крос-боді. Завершать образ зручні балетки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Головні тренди літа 2024 року, про які має знати кожна модниця: фото.
  2. Леся Нікітюк показала ретро-фасон джинсів, який знову став популярним серед модниць: фото.
  3. Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів.

Новини партнерів

Читайте також

Як сплести вінок на Івана Купала, щоб залучити кохання і удачу: обирайте правильні квіти

24 червня відзначають свято Івана Купала - розповідаємо, як сплести купальський вінок і які квіти в ньому мають бути

Кохання розіб’є серце: ці три знаки Зодіаку чекає болісне розчарування

Астрологи склали любовний гороскоп на кінець червня для Лева, Терезів і Водоліїв - зірки віщують їм розчарування і розрив стосунків

Що приготувати з порічок, але не варення: рецепти смачних соусів до м’яса

Порічки - чудова літня ягода, з якої можна приготувати не тільки варення і желе, а смачні соуси до м'яса. пропонуємо перевірені рецепти