Лайм

Леся Нікітюк показала ретро-фасон джинсів, який знову став популярним серед модниць: фото

Такі штани з деніму були на піку популярності у 1960-1970-х

Джинси – найпопулярніша базова річ, з якої можна створити величезну кількість стильних образів. І якщо кілька останніх сезонів на піку популярності були широкі джинси, то у 2024 році у трендах джинси-труби та фасон кльош. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носить популярна телеведуча Леся Нікітюк.

Читайте також: Як виглядають наймодніші джинси 2024 року: один колір став найпопулярнішим.

Телеведуча стежить за модою та має свій власний стиль, а також ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у трендових образах з різних заходів, відпочинку та повсякденного життя.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Днями Леся Нікітюк опублікувала декілька знімків зі свого рідного міста – Хмельницького. Для розслабленого луку вона вибрала блакитні джинси кльош, які розширюються від коліна до щиколотки, а також мають невеликі розрізи. Штани з деніму вона доповнила чорною футболкою оверсайз, а також картатою сорочкою, яку вона зав'язала на поясі. Завершували образ зручні кеди та сонцезахисні окуляри.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото.

Зазначимо, що цей фасон вважають ретро-трендом, оскільки він був в історії моди кілька разів на піку популярності. У 1810 році штани кльош стали невід'ємною частиною гардеробу моряків. Справа в тому, що широка модель штанів давала можливість при раптовому зануренні у воду швидко скинути одяг та випливти з води.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Що стосується назви, то вона має французьке походження: "cloche" означає дзвін. Наприкінці 1960-х розкльошені джинси стали надзвичайно популярними серед молоді, особливо їх любили носити хіпі. Модель цих штанів була у тренді як серед жінок, так і серед чоловіків.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

До кінця 1970-х років розмальовані квітами та символічними знаками штани кльош вважалися справжнім символом стилю. Вони також ознаменували епоху 1990-х та 2000-х.

У 2024 році джинси кльош від коліна можна поєднувати як із взуттям на підборах, так і зі зручними кросівками. Доповнити їх можна топом, футболкою, лонгслівом або блузою, а зверху накинути жакет оверсайз або кардиган.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Спідниця-олівець та джинси-підкови: який вигляд мають головні тренди весни 2024 року.
  2. Прямі джинси, капрі та платформа: які тренди 90-х повернулися у моду в 2024 році.
  3. Стилісти назвали трендові фасони весняних жакетів, які варто носити жінкам після 50 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня