Лайм

Ретроградний Сатурн принесе важливі кармічні уроки: що чекати в цей час

Зараз дуже важливо налаштуватися на шепіт свого серця та душі

З 29 червня по 15 листопада планета Сатурн, яка зараз знаходиться у знаку Риб, перейде в ретроградний (зворотний) рух, що знаменує глибокий період для самоаналізу та особистісного зростання і відкриває шляхи для протистояння та розуміння бар’єрів, які заважають нашому прогресу.

Цей небесний зсув спонукає нас зануритися у своє внутрішнє "я". Сатурн - мудрий наставник, який веде вас через життєві труднощі й змушує замислитися над минулим досвідом і уроками, які ми могли поспішно проігнорувати.

Що означає цей період і які кармічні уроки він готує, розповіла астрологиня Гелен Фелікс для Spiritualify.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні.

Сатурн перебуває у містичних водах Риб, що підсилюють зв'язок з уявою, підсвідомістю та духовними сферами, тож ця його ретроградна фаза буде особливо потужною для заглиблення в наші найглибші емоції та підсвідомі моделі, які диктують наші дії.

Це вдалий час, щоб переоцінити наші духовні та емоційні уроки, зосередившись на проблемах, які глибоко відгукуються в нашій душі. Ретроградний Сатурн у Рибах покликаний надихнути нас на охоплення глибшої свідомості і пошуку більш збалансованого емоційного стану, коли ви переглядаєте, що вами справді рухає і чому.

Оскільки Сатурн ретроградний у Рибах, він змушує нас досліджувати повторювані моделі та забуті бажання, підводячи до зіткнення з цими критичними питаннями, щоб сприяти особистому зростанню.

Впродовж весни, з 19 березня по 8 червня, багато хто пережив сплеск сильних емоцій, що викликало значне хвилювання. Тепер дуже важливо глибше заглибитися в ці емоції та розглянути стратегії досягнення емоційної ясності та рівноваги, які підтримує Сатурн.

Завдяки присутності Сатурна в Рибах ця ретроградність, швидше за все, посилить духовну свідомість і підштовхне нас до вирішення глибоких емоційних дилем. Наприклад, якщо ви боретеся з незадоволенням у ваших стосунках, можливо, настав час відкрито обговорити ваші найглибші потреби з вашим партнером.

Читайте також: Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку.

Подібним чином, ті, хто заплутані у складних стосунках чи любовному трикутнику, можуть виявити, що цей період прояснює їхні почуття та рішення. Ця фаза є запрошенням переоцінити емоційне та духовне становище, що робить його важливим для самоспостереження та чесного спілкування, щоб ефективно пережити ці трансформаційні часи.

Риби, знак глибоко духовний, вирівнюються з Сатурном, провісником кармічних уроків, під час цієї ретроградної фази, спонукають до глибокого дослідження наших найпотаємніших фантазій і пошуку спокою. Також цей період характеризується значною увагою до духовного та емоційного зростання, посиленого сонячним затемненням у Рибах 18 вересня.

Ця небесна подія посилює нашу інтроспективну подорож, запрошуючи нас зіткнутися та примиритися з аспектами нашого минулого, від яких ми могли раніше уникати. Затемнення — це ключові моменти, які дають нам можливість заглибитися в нашу історію і розв'язати невирішені проблеми та пережити задавнені емоції.

Цей час пропонує унікальне вікно для розуміння та зцілення минулих ран, сприяючи трансформаційному досвіду, який більше узгоджується з нашими справжніми духовними та емоційними прагненнями.

Цей ретроградний Сатурн пропонує унікальний період для всіх знаків Зодіаку, зосереджуючись на глибокому самоаналізі, духовному зростанні та емоційній ясності. Кожен знак отримає можливість заглибитися в своє найглибше "я", зіткнутися з кармічними уроками та зробити ключовий вибір, який сприятиме особистому розвитку.

Під час цієї фази дуже важливо налаштуватися на шепіт свого серця і душі. Прийміть виклики, які створює ретроградний Сатурн, як можливість для самовдосконалення та трансформації. Прийміть цей період сміливо і будьте готові протистояти своїм найглибшим страхам і бажанням.

Читайте також: Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень.

Вплив Сатурна дає силу, необхідну для фундаментальної зміни вашого життя, підносячи вашу свідомість до нових висот розуміння та реалізації.

Нехай цей ретроград стане вашим провідником до особистого процвітання, допомагаючи вам відкрити глибокий мир і рішення, яких ви шукали.

  1. Кохання розіб’є серце: ці три знаки Зодіаку чекає болісне розчарування.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину